Lady Gaga provoaca accidente in lant din cauza tinutelor VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:41

Si-a trait din plin viata in tinerete, iar acum se pare ca trage ponoasele! Este vorba despre viitoarea nevasta a lui Brad Pitt, care la un control medical a descoperit ca sufera de o boala teribila!

 Ia sa aflam cu totii de ce sufera Angelina! Va asiguram... nu sunt deloc probleme de corazon! Britney Spears mai are putin si poate jongla cu sanii ei! Atat de tare i s-au lasat! Mai-mai ca ii ajung la buric! In perioada de glorie, cantareata incingea imaginatia barbatilor cu decolteul ei... pe atunci extrem de sexy, dar anii au trecut, Britney n-a mai dat pe la sala... iar rezultatul ne lasa cu gura cascata!! La o plimbare prin Los Angeles, saraca Britney purta o bluza mulata, albastra, care i-a accentuat defectele.
Dupa ce ne-am oripilat atat, clip-clip si schimbam cu ceva tareee sexy! La prima vedere par o pereche de sani siliconati, insa surpriză... sunt o pereche de FESE de toata frumusetea! Sexoasa actrita Sophia Vergara si-a inghesuit posteriorul intr-o superba rochie de sirena Zuhair Murad, la premiile Emmy. Inainte de ceremonie...i-a plesnit rochia!!! Noroc ca n-a ramas in fundul gol, pe covorul rosu si ca s-a gasit imediat o asistenta care sa ascunda...rusinea!


Angelina si Brad Pitt planuiau o nunta ca-n povesti la un castel din Franta, dar se pare ca planurile le-au fost date peste cap in ultimul moment. Conform revistei The National Enquierer, la un control de rutina Angelina a descoperit ca sufera de hepatita C si ca are nevoie, urgent, de un transplant de ficat. Boala se pare ca a fost contactata in tinerete, atunci cand Angelina isi schimba partenerii de sex mai des ca pe sosete si cand obisnuia sa consume cocaina la micul dejun.
Cu toate ca, de cand l-a intalnit pe Brad Pitt, ritmul ei de viata a intrat pe un fagas normal, iata ca greselile trecutului o bantuie! Reprezentantii Angelinei neaga povestea, insa niste prieteni apropiati baga mana-n foc ca actrita e bolnava si spun ca aceasta a slabit foarte mult, are ameteli si abia mai rezista sa stea in picioare cateva minute.

Lady Gaga provoaca accidente in lant si doboara noi recorduri! Saptamana trecuta, la Paris, Gaga a purtat la iesirea din hotel o rochie gonflabila, inspirata parca din filmul de animatie Finding Nemo.
Aparitia ei a fost pe cat de colorata pe atat de socanta, intrucat unii soferi ce trecereau prin fata hotelului au fost distrasi de la drum si au cauzat nu mai putin de 6 accidente minore, in lant. Intr-o alta zi, pe Champs Elysees, Gaga facea din nou senzatie, printr-o aparitie triumfala la magazinul unde si-a lansat parfumul Fame. Intocmai ca o regina, Gaga a coborat dintr-o masina de epoca, inconjurata de flori.
La doar o saptamana de la lansare, Gaga a vandut peste 6 milioane de unitati din parfumul ei, acesta devenind cel mai bine vandut parfum din lume dupa Chanel No 5, lansat de Coco Chanel in anii 1940. Trecand de la o extrema la alta, saptamana aceasta, Gaga...de data asta ajunsa in Germania, avea un look destul de cuminte. Purta un costum de inspiratie masculina, cu un decolteu adaanc!

La 38 de ani, inca este sex-symbol! Kate Moss, caci despre ea este vorba, n-a avut niciodata prea multe inhibitii cand a venit vorba despre corpul ei, aceasta pozand goala
de cate ori i se oferea ocazia. Ultima isprava a supermodelului sunt cateva fotografii de paparazzi, surprinse in timpul vacantei ei de la Saint Tropez. Aflata pe un yacht, in compania unor prieteni,Kate a renuntat la sutien pentru un bronz uniform. In ciuda vieţii haotice pe care a dus-o şi a problemelor cu drogurile şi alcoolul, Kate şi-a păstrat nu numai formele de fotomodel, ci şi tonusul şi pofta de viaţă, ceea ce este mai mult decât admirabil pentru o femeie la 38 de ani! Sexy, nu-i asa?