La un an după divorț, Simona Halep își vinde casa de pe malul lacului Snagov! Cât cere tenismena pe luxosul imobil

Author: Diana Ghita
Actualizat: 04 nov 2023, 10:21

Simona Halep își vinde frumoasa vilă de la Izvorani

Sursa: Instagram Simona Halep/ TikTok Oana Elena

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc, fostul ei soț, în toamna anului trecut, iar acum aceasta a decis să vândă casa unde a serbat petrecerea de dinaintea nunții.

Simona Halep are un nume răsunător în lumea sportului românesc, fiind o tenismenă de succes de la noi din țară. Însă, în aceste momente, aceasta trece printr-o perioadă foarte dificilă în cariera ei, fiind suspendată pentru 4 ani în cazul de dopaj.

Simona Halep își vinde casa de pe malul lacului Snagov

Vedeta are mai multe proprietăți, printre care și o impresionantă vilă, aflată la 30 de minute de București, în Izvorani.

Luxosul imobil este se întinde pe o suprafață de 420 de mp și este situat pe un teren de 10.000 de mp. Acesta are, în total, 9 camere, decorate impecabil, sală de fitness, dressing walk-in și niște băi foarte mari. Curtea are o piscină elegantă și, bineînțeles, un teren de tenis.

Livingul imens al casei are o largă deschidere către piscină, iar dressingul se află în dormitorul matrimonial, care este cel mai spațios din vilă.

Pe lângă acesta, mai există două dormitoare secundare, ce sunt dotate cu propriile băi.

Simona Halep a locuit, împreună cu Toni Iuruc, în această casă de vis. Însă, după un an de la despărțirea de acesta, tenismena a decis să lase în urmă tot trecutul, chiar și amintirile, hotărând să vândă vila.

Citește și: Simona Halep a primit verdictul de la TAS. Când va reveni pe teren

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cât cere Simona Halep pe luxosul imobil

Fostul Soț îi făcuse Simonei și o cameră special dedicată premiilor și trofeelor obținute de ea, în decursul carierei sale strălucite în tenis.

„Am o cameră specială pe care soțul meu a amenajat-o pentru mine. E făcută foarte bine și țin acolo toate trofeele câștigate la turneele de tenis. E o cameră normală! Nu am multe (n.r.

– camere), dar aceasta este destul de încăpătoare”, povestea tenismena, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui podcast.

Casa are o frumoasă priveliște spre lacul Snagov și este înconjurată de foarte mult spațiu verde, aflându-se chiar în mijlocul naturii. Peisajul poate fi admirat din toate camerele casei, dar și de pe pontonul cu acces la lac, în preajma căruia se află și un garaj spațios, pentru ambarcațiuni.

Toate detaliile enumerate se pot observa într-un clip postat de agentul imobiliar cu care colaborează Simona, în vederea vânzării vilei. Acesta a publicat pe TikTok un filmuleț cu turul complet al imobilului.

Prețul pe care tenismena îl cere pentru locuința sa de lux ajunge la fabuloasa sumă de 4,4 milioane de euro.

@oanaelenaresidential Casa pe malul Lacului Snagov 10000 mp teren 9 camere Piscina Ponton Garaj pentru ambarcatiuni #snagovlake #snagovmansion #realestate #realestatebroker #luxurylifestyle #luxuryrealestate ♬ Vibing- He Be GB

Citește și: Simona Halep zâmbește din nou. Fostul lider mondial a surprins pe toată lumea cu ultima fotografie postată

 


Episodul 53 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D luni, 20 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.