La un an de la divortul de Misha Connect-R a recunoscut! E prima oara cand vorbeste despre acest lucru! Ce dezvaluire a facut

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 dec 2018, 10:34

La un an de la divortul de Misha, Connect-R a vorbit pentru prima data despre relatia pe care o are cu fetita lui dupa despartire.

Artistul anunta ruptura pe Instagram:

”Nu obişnuiesc sa impartaşesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an şi 2 saptamani de cand am hotarat sa ramanem prietenii şi parinţii copilului nostru! Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atat am avut de spus! Rog pe toata lumea, inclusiv presa, sa nu ne puna intrebari, mulţumim anticipat”, scria Connect-R.

Recent, Connect-R a acordat un interviu in care a vorbit despre cadourile de Mos Nicolae pe care i le-a facut fiicei sale. Artistul nu s-a abtinut si a lasat sa inteleaga ca inca este afectat de divortul de Misha, dar ca incearca sa mearga inainte si sa isi continue viata.

"Pentru fata mea.. i-am adus dulciuri ca noi asa am fost crescuti, ne aducea mosul dulciuri si abia de Craciun mai primeai o pijama, o masinuta..

Eu mi-am pus la misto o ceapa si i-am zis ca am primit o ceapa si ea mi-a aratat sufletul ei si mi-a spus: Lasa tati, iti dau jumatate din cadourile mele.

 

"Din punctul meu de vedere, familiile de romani au stiut ca din saracia lor, din putinul lor sa aduca un zambet copiilor. Noi daca aveam o portocala, o banana si doua, trei dulciuri, eram cei mai fericiti.

"Noua ni s-a explicat de la bun inceput: Astea sunt conditiile, astia suntem noi, cat poate tati, cat poate mami, atat va aducem si nu era nici un fel de problema, nu am fost niste copii pretentiosi. Pentru mine, cel putin, a fost un an cu foarte multe lectii.

"Am invatat sa iau si din bine, dar si din rau, lectia de care am nevoie si totul e benefic daca incerci sa vezi benefecitate intamplatilor tare pozitive, dar si negative, pana la urma ala e un castig.

"Totul  este relativ si anii nu ii mai intorci inapoi si trebuie sa te bucuri de viata ta, dar inteligenta romanilor a nascut o vorba extraordinara: Daca nu te plangi de oase rupte, atunci totul este perfect. Ca ai fost tu mai prost sau mai putin prost, aia e. Dar daca tu esti sanatos, este totul minunat”, a spus Connect-R, potrivit cancan.ro.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!