La trei ani de la tragedia care le-a marcat existenta, parintii copilului sfasiat de caini primesc semne de la acesta! Iata declaratii au facut acestia despre perioada dificila prin care au trecut

Toata familia micutului a avut nevoie de consiliere psihologica pentru a reusi sa depaseasca teribilul eveniment.

In urma cu trei ani de la cumplita disparitie a fiului lor, parintii micutului ucis de caini, intr-un parc din capitala, au facut declaratii in exclusivitate despre perioada extrem de grea, traversata ulterior.
Acestia au marturisit ca in tot acest timp, au primit diverse semne de la fiul lor, care au avut menirea de a le alina durerea si de a trece peste cumplita pierdere.

Cei doi parinti marcati de o tristete nemarginita, au apelat la ajutor de specialitate pentru a reusi sa accepte moartea fiului lor si au mers cat mai des la mormantul micutului pentru a-l simti aproape. Insa intreaga familie a fost din nou zdruncinata de un eveniment nefericit, moartea unuia dintre bunicii copilului, care a survenit la scurt timp.
Ingenunchiati de durere, cei doi parinti lupta in continuare sa treaca peste nenorocirea care s-a abatut asupra lor. Iata ce alte marturisiri cutremuratoare au facut acestia:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate