La petrecerea de nunta a Danei Roba nu a fost muzica, iar invitatii nu au baut alcool! Uite cum s-a distrat mirele si mireasa

,

Dupa starea civila, Dana si Daniel si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu. A urmat apoi petrecerea, dupa traditiile religiei penticostale.

 

La petrecerea de nunta a Danei Roba nu a fost muzica, iar invitatii nu au baut alcool! Uite de ce ceremonie au avut parte in biserica mirele si mireasa
Dupa starea civila, Dana si Daniel si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu. A urmat apoi petrecerea, dupa traditiile religiei penticostale.
La cununia civila cum a fost? Ati promis in fata unui om, acum sunteti pregatiti sa promiteti si in fata lui Dumnezeu?
Biblia spune sa ne supunem legilor de pe pamant asa ca ne am supus legilor de
pe pamant ne am supus si legilor lui Dumnezeu.
Pregatiti?
Foarte pregatiti?
Mai emotionati la biserica?
Nuuu! Aici e casa noastra, cu Dumnezeu e cel mai minunat, fara Dumnezeu nu e nimic.
Fiindca toti suntem crestini, va propun sa rostim cu totii rugaciunea Tatal nostru. Ridicati-va in picioare si din momentul acesta o sa inceapa propriu-zis, sa spunem asa, serviciul religios al cununiei celor doi!
Rostim ruga Tatal nostru.
Modelul pe care trebuie sa il urmam noi este modelul pe care Dumnezeu l-a lasat in scriptura, in Biblie, si anume: nu trebuie sa lipseasca dragostea dintre voi, dar nu orice fel de dragoste, nu o dragoste, stiti, cum se mai canta uneori, de-o vara, la semafor, la prima vedere, asta nu este dragostea veritabila, ci dragostea pe care o gasim in cuvantul lui Dumnezeu este dragostea pe care domnul Iisus Hristos ne-a aratat-o noua, dragostea nemuritoare.
S-ar putea sa nu faca stiri de senzatie, pentru ca normalitatea nu face stiri de senzatie, dar daca veti face din familia voastra o imagine care sa-l reprezinte pe Dumnezeu, a normalitatii, a frumusetii, Dumnezeu va va rasplati si veti fi fericiti!
Va doresc ca zambetul de astazi sa-l purtati toata viata! Bucuria de astazi sa nu va lipseasca niciodata si fericirea sa isi faca cuib in locul in care voi… In caminul vostru, unde veti locui.
Dumnezeu sa va ajute si Dumnezeu sa va binecuvanteze! Amin!
Multumim!
Multumim frumos!
Urmareste mnomentul video!

La cununia civila cum a fost? Ati promis in fata unui om, acum sunteti pregatiti sa promiteti si in fata lui Dumnezeu?
Biblia spune sa ne supunem legilor de pe pamant asa ca ne am supus legilor de pe pamant ne am supus si legilor lui Dumnezeu. Pregatiti? Foarte pregatiti? Mai emotionati la biserica? Nuuu! Aici e casa noastra, cu Dumnezeu e cel mai minunat, fara Dumnezeu nu e nimic. 


Fiindca toti suntem crestini, va propun sa rostim cu totii rugaciunea Tatal nostru. Ridicati-va in picioare si din momentul acesta o sa inceapa propriu-zis, sa spunem asa, serviciul religios al cununiei celor doi! Rostim ruga Tatal nostru.
Modelul pe care trebuie sa il urmam noi este modelul pe care Dumnezeu l-a lasat in scriptura, in Biblie, si anume: nu trebuie sa lipseasca dragostea dintre voi, dar nu orice fel de dragoste, nu o dragoste, stiti, cum se mai canta
uneori, de-o vara, la semafor, la prima vedere, asta nu este dragostea veritabila, ci dragostea pe care o gasim in cuvantul lui Dumnezeu este dragostea pe care domnul Iisus Hristos ne-a aratat-o noua, dragostea nemuritoare.

S-ar putea sa nu faca stiri de senzatie, pentru ca normalitatea nu face stiri de senzatie, dar daca veti face din familia voastra o imagine care sa-l reprezinte pe Dumnezeu, a normalitatii, a frumusetii, Dumnezeu va va rasplati si veti fi fericiti! Va doresc ca zambetul de astazi sa-l purtati toata viata! Bucuria de astazi sa nu va lipseasca niciodata si fericirea sa isi faca cuib in locul in care voi… In caminul vostru, unde veti locui. Dumnezeu sa va ajute si Dumnezeu sa va binecuvanteze! Amin! 
Multumim!
Multumim frumos! 

Urmareste mnomentul video!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

ALERTĂ Colorantul E171, dioxidul de titan, este toxic pentru organism

BOMBĂ! S-a aflat cine va câștiga Survivor România 2021! Este totul stabilit

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies