La numai trei zile dupa moartea Gabrielei Ripan a aparut ceva neasteptat! Familia este in stare de soc

,

Varul Gabrielei Ripan, luptatorul MMA Ghita Ignat, i-a transmis un ultim omagiu tinerei printr-un mesaj sfasaietor, la trei zile dupa incident.

„Gabi a plecat... odata cu ea si o parte din inimile celor care au iubit-o si pretuit-o... nadajduim si credem intru-un Dumnezeu care poate sa aline orice durere, oricat de mare ar fi... sincere si eterne regrete, verisoara scumpa!”, a scris lupatorul sucevean, pe profilul sau de Facebook.

Fiica patronului firmei Autotehnorom Suceava, Vasile Ion Ripan, a decedat duminica noaptea, in urma unui accident rutier produs de un tanar despre care politia spune ca a consumat droguri inainte de a urca la volan.

Barbatul a intrat intr-o depasire si masina a derapat si a intrat direct intr-un stalp. Gabriela, in vasrta de numai 20 de ani, a murit pe loc. Tanara era studenta la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andreea Mantea, întâlnire emoționantă cu Preotul Damaschin: ”îngerul tuturor”, așa cum îl numesc familiile care au fost luate în grijă sub aripa lui

Christine Lagarde jubilează: BCE a înregistrat progrese cu noua strategie

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Anunțul momentului pentru elevi! Ar putea fi introduse tichetele pentru meditații!

Bilanț coronavirus 21 iunie 2021: Doar 26 de cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. Câte persoane au murit?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies