La nastere, doctorii au vrut sa-i vaccineze bebelusul insa, ingrozita de stirile despre copiii mutilati de la aceste injectii, a refuzat. E incredibil ce efect a avut asta asupra copilului ei

Incidentul a avut loc intr-un spital din orasul australian Lismore.

Presa australiana a dezvaluit ca parintii unui bebelus nascut in urma cu cateva saptamani au refuzat ca acestuia sa i se faca o injectie de rutina cu vitamina K. Aceasta ajuta la coagularea sangelui si este o masura preventiva ce se administreaza tuturor copiilor nascuti cu deficit de Vitamina K.

 

 

Din nefericire pentru bebelus, la cateva saptamani de la refuzul parintilor de a-si imuniza copilul acesta a suferit o hemoragie craniana severa, agravata de lipsa vitaminei K din organism.

 

 

Bebelusul a fost transferat la un alt spital, din Brisbane si este tratat pentru hemoragia suferita, insa diagnosticul medicilor este rezervat si, in cazul in care va supravietui, va trai toata viata cu deficiente cerebrale.

 

Injectiile cu vitamina K au fost introduse in Australia in anii '70 si, de atunci, hemoragiile fatale la bebelusi au scazut de la 15 / 1000 de nasteri la aproape 0. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies