La mulți ani, Jean de la Craiova! Iată cum a fost surprins celebrul artist de ziua sa de naștere! "Mă simt ca la 18 ani!"

,

Jean de la Craiova și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere și a fost surprins cu cele mai frumoase daruri! Iată ce surprize i-a pregătit echipa Teo Show.


In articol:

Duminică trecută, îndrăgitul cântăreț Jean de la Craiova a fost prezent la emisiunea 40 de întrebări, unde s-a aflat față în față cu Denise Rifai, care i-a adresat cele mai inedite și mai incomode întrebări legate atât de viață să personală, cât și de cea profesională.


Celebrul artist a lăsat emoțiile deoparte și a răspuns cu sinceritate tuturor întrebărilor primite, cu același optimism și jovialitate cu care și-a obișnuit fanii.
Printre întrebările primite în cadrul show-ului, Jean de la Craiova a vorbit și despre copilăria dificilă pe care a avut-o, care a fost marcată de multe lipsuri, deoarece după divorțul părinților, acesta a rămas împreună cu cei trei frați ai săi în grijă mamei.

“Părinții mei s-au despărțit, iar eu și frații mei am rămas cu mama. Cu un singur salariu era foarte greu să te ții și de școală. (…) Nu mai făcea față mama! Fiind mic mi-am dat seama că mai trebuie ceva. În blocul în care stăteam era un magazin de mobilă unde m-am dus să muncesc; m-am rugat, pur și simplu, să fac orice, pentru 25 de lei pe zi.

Veneam de la școală, fugeam la mobilă, strângeam hărtii, cartoane, măturam (…) Cu bănuții treceam stradă, unde era un aprozar, și luăm ce puteam, cartofi, fasole, să ne facă mama de mâncare”, a mărturisit artistul, in cadrul emisiunii 40 de intrebari.

Citeste si: Care este, de fapt, motivul pentru care soția lui Jean de la Craiova nu are apariții televizate: „Am o nevastă mai credincioasă”

Cum a fost surprins celebrul Jean de la Craiova de ziua sa de naștere!

Astăzi celebrul Jean de la Craiova a împlinit 52 de ani și echipa Teo Show i-a pregătit câteva surprize de senzație, pe care artistul le-a savurat intens. Mai întâi Sergiu Pillof l-a dus la un salon de înfrumusețare, acolo unde stiliștii l-au răsfățat cu multe proceduri inedite pentru a arată cât mai fresh și la fel de seducător că întotdeauna.

jean de la craiova

Jean de la Craiova, rasfatat de ziua lui de nastere, la salonul de infrumusetare

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Apoi Jean de la Craiova a ajuns la un salon de masaj thailandez, acolo unde a avut parte de relaxare într-un mediu ambiental fascinant. Iar în cele din urmă, Jean de la Craiova a ajuns în compania lui Sergiu, într-un restaurant renumit pentru a servi cel mai delicios prânz.

jean de la craiova

Jean de la Craiova, la masaj thailandez de ziua sa de nastere

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Jean de la Craiova, mai sincer ca niciodată: „Tentațiile sunt foarte mari, nu ai cum să fii cuminte!” I-a fost fidel soției?

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Motivul real pentru care Jean de la Craiova petrecea ore în șir în sălile de jocuri de noroc: „Nu sunt dependent!”

S-a stabilit data la care va încoronat oficial Regele Charles al III-lea

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Jean de la Craiova, mai sincer ca niciodată: „Tentațiile sunt foarte mari, nu ai cum să fii cuminte!” I-a fost fidel soției?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies