La multi ani, Gabriela Cristea! Iata de la cine a primit vedeta cele mai frumoase si emotionante urari cu ocazia onomasticii sale!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 nov 2017, 16:28
Foto(4)

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au devenit parintii unei fetite superbe, in urma cu o luna de zile.


Astazi Gabrielei Cristea isi sarbatoreste ziua numelui si sotul ei i-a facut deja cea mai frumoasa surpriza, aratand tuturor cat de mult o iubeste si o pretuieste, pe sotia sa si pe mama fiicei lor.

Citeste si: Prima aparitie la TV a Gabrielei Cristea cu fiica ei, Bella Victoria Margot! Vedeta este topita dupa fetita sa! "N-am crezut ca o sa iubesc pe cineva asa!" Iata ce dezvaluiri inedite a facut aceasta despre minunatul rol de mamica!


Luna trecuta Gabriela Cristea a fost cea mai fericita si rasfatata mamica, deoarece si-a serbat si ziua de nastere si, alaturi  de micuta Victoria au fost in centrul atentiei.
Gabriela Cristea a primit cel mai frumos cadou, pe micuta Victoria, fetita pe care si-a dorit-o enorm si de care se bucura in fiecare zi.
Astazi, fericita mamica a fost surprinsa in mod placut si de mesajul emotionant si plin de dragoste al sotului ei, care a tinut sa-i transmita cele mai sincere si frumoase ganduri.
Artistul a publicat pe contul lui de socializare o imagine in care apar cele mai dragi fiinte, sotia si fiica sa si a scris cele mai sensibile randuri.


"La multi ani, iubita mea sotie si cea mai buna mama pentru fetita noastra! Te iubim! La multi Ani, tuturor sarbatoritilor de azi!", a scris Tavi Clonda.