La Kiev a fost anunțată o alertă cu bombă. Klaus Iohannis, Emmanuel Macron și Olaf Scholz se află, în aceste momente, acolo

,
iohannis-scholz-macron-kiev-ucraina-bombă

O alertă cu bombă a fost înregistrată în Kiev, la scurt timp după ce Klaus Iohannis a ajuns în oraș.

[Sursa foto: Twitter: Klaus Iohannis]

Klaus Iohannis, Emmanuel Macron și Olaf Scholz se află, în aceste momente, la Kiev, unde efectuează o vizită oficială, pentru a-și arăta sprijinul pentru Ucraina. În urmă cu puțin timp, o alertă cu bombă a fost anunțată la Kiev.


In articol:

Klaus Iohannis, Emmanuel Macron și Olaf Scholz fac o vizită oficială la Kiev, unde, în urmă cu puțin timp, a fost anunțată o alertă cu bombă.

În urmă cu doar câteva ore, astăzi, 16 iunie, cei doi președinți și cancelarul Germaniei au ajuns în Ucraina, la Kiev, unde o situație neprevăzută a avut loc.

Conform Antena 3, la scurt timp după ce Klaus Iohannis a intrat în hotelul în care este cazat, o alarmă s-a declanșat.

Citeste si: Klaus Iohannis, primul mesaj de la Kiev: „Această agresiune ilegală, nejustificată și neprovocată din partea Rusiei trebuie să înceteze!”

„Semnalul de alarmă aeriană spune că există un pericol deasupra Ucrainei și că orice zonă poate fi bombardată de ruși”, este mesajul transmis de unul dintre corespondenții Antena 3, conform Romaniatv.net.

Conform Biziday.ro, Ulysse Gosset, corespondentul televiziunii franceze BFMTV, a relatat că șase sirene aeriene de avertizare s-au auzit în timpul vizitei celoi trei lideri. Cu toate acestea, CNN și BBC au relatat că sirenele aeriene pot reprezenta și un semnal de avertizare și nu înseamnă, neapărat, că urmează explozii în respectiva regiune.

iohannis-scholz-macron-kiev-ucraina-bombă

O alertă cu bombă a fost înregistrată în Kiev, la scurt timp după ce Klaus Iohannis a ajuns în oraș.

[Sursa foto: Digi24.ro]

Ce se întâmplă la Kiev în aceste momente?

În momentul de față, traficul pe străzile din Kiev este blocat, iar dispozitivul local de securitate este abundent, pentru a se evita orice situație neplăcută. Mai mult decât atât, Klaus Iohannis, Emmanuel Macron și Olaf Scholz se pregătesc pentru a se întâlni cu Volodimir Zelenski și pentru a discuta despre ceea ce se întâmplă în Ucraina.

Klaus Iohannis, Emmanuel Macron, Mario Drăghici și Olaf Scholz au vizitat și orașul Irpin, unul dintre orașele din apropierea Kievului care nu a scăpat de bombardamentele armatei ruse.

„Am vorbit cu oamenii care au ieșit din adăposturi și pot să confirm această informație sută la sută: nu doar că le-au forțat să se dezbrace, ca să le percheziționeze, dar avem și dovezi că le-au torturat pe femei.

Bărbații au fost separați de femei, au fost strânși ca să fie monedă de schimb pentru prizonierii de război. Asta este o poveste foarte tristă”, a spus Oleksandr Markușin, după retragerea rușilor din Kiev, conform Digi24ro.

Citeste si: Putin a dat un ordin de luptă. O sursă susține că rușii ar fi folosit un nou avion care le poate asigura o victorie importantă

Emmanuel Macron susține că vizita efectuată în Ucraina are rolul de a arăta „respectul” pentru „eroismul” de care ucrainenii dau dovadă în fața armatei lui Vladimir Putin.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Președintele Franței, Emmanuel Macron, primele declarații de la Baza Kogălniceanu: „Încă din prima zi, Franța a spus că Rusia este o țară agresoare”

Letonia şi Estonia s-au retras din grupul de cooperare cu China al ţărilor din Europa Centrală şi de Est

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ucraina îi cere României să se implice în războiul cu Rusia! Ce rugăminte a avut ministrul ucrainean al Afacerilor Externe, Dmitro Kuleba

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies