La ce ora incepe noua editie a emisiunii Bravo ai Stil! Celebrities

,
Ilinca Vandici, e gata de regasirea cu cele noua concurente, pe platoul emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities"
Ilinca Vandici, e gata de regasirea cu cele noua concurente, pe platoul emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities"

Incepand de astazi, 29 august, Bravo ai stil Celebrities revine cu noi editii pe micile ecrane.


In articol:

Show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” revine cu noi editii la Kanal D, astazi, 29 august!

Competitia "Bravo, ai stil! Celebrities" revine astazi pe micile ecrane cu noi editii despre stil si divertisment la superlativ. Show-ul va putea fi urmarit de miercuri pana sambata, de la ora 22:00, iar competitia stilistica va fi reluata chiar de la momentul in care isi luase, pentru un timp, ramas bun de la public, din cauza pandemiei. 

Cele noua concurente aspirante la marele titlu vor trece, ca si pana acum, printr-o serie de provocari stilistice
Cele noua concurente aspirante la marele titlu vor trece, ca si pana acum, printr-o serie de provocari stilistice

Cei trei jurati, Raluca Badulescu, Catalin Botezatu, Maurice Munteanu, alaturi de prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, sunt pregatiti pentru regasirea cu cele noua concurente, pe platoul emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities". Cele noua celebritati aspira inca la marele titlu si vor trece, ca si pana acum, printr-o noua serie de provocari stilistice si toata evolutia acestora va fi minutios analizata de cei trei jurati, care au ramas la fel de exigenti.
Cele noua concurente de la “Bravo, ai stil! Celebrities” ramase in competitia stilistica, pentru marele premiu de 100.000 de lei, dar si titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania sunt: Deea Codrea, Oana Radu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Cristina Siscanu, Bianca Rus, Calina Dumitrescu si Raluca Tanase.

Show-ul va putea fi urmarit de miercuri pana sambata, de la ora 22:00
Show-ul va putea fi urmarit de miercuri pana sambata, de la ora 22:00

“Oldies but goldies” este tema noii editii din aceasta seara, de la ora 22:00, care va pune la incercare priceperea in materie de stil a concurentelor!

In aceasta seara, de la ora 22:00, Ilinca Vandici, cei trei jurati si cele noua concurente va asteapta cu tema "Oldies but goldies", la “Bravo, ai stil! Celebrities”, in care fetele ambitioase vor face un spectacol incendiar.


Tema propusa pentru prima editie de dupa pauza de pe micul ecran este una foarte ofertanta pentru cele noua concurente, in stransa legatura cu tot ceea ce inseamna trenduri ce au marcat istoria modei, dar si cu divertismentul de calitate.​

Nu pierdeti asadar, incepand de astazi, de la ora 22:00, continuarea celei mai indragite competitii, „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ulterior, emisiunea prezentata de Ilinca Vandici va fi difuzata de miercuri pana sambata, de la ora 22:00, la Kanal D.

Citeste si: De sambata, de la 22:00, noi editii ale show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D!

Citeste si: Nu ratati continuarea celei mai frumoase competitii, Bravo, ai stil! Celebrities, incepand din 29 august, de la ora 22:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un avion a zburat fix pe deasupra oamenilor. Privitorii, la doar câţiva metri de aeronavă în momentul aterizării pe un aeroport din Grecia VIDEO

De sambata, de la 22:00, noi editii ale show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D!

Ucraina se teme că Occidentul o abandonează: 'Dacă Occidentul se va sătura de război, atunci Rusia va lovi din nou cu toată puterea'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Oana Radu și iubitul ei, Cătălin, s-au cununat civil! Primele imagini de la fericitul eveniment

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies