La ce a ajuns să facă reclamă pe Instagram fratele lui Culiță Sterp, Iancu. Compania la care face referire nici nu mai există

,
La ce a ajuns să facă reclamă pe Instagram fratele lui Culiță Sterp
Iancu face reclama unei companii care nu mai exista[Sursa foto: Instagram]

Fratele lui Culiță Sterp, Iancu, a postat de curând pe pagina sa de Instagram o fotografie în care face referire la o companie care nici nu mai există.


In articol:

Iancu Sterp și-a câștigat notorietatea după ce a participat la show-ul Puterea Dragostei. Tânărul a câștigat simpatia publicului, astfel a reușit să strângă pe conturile sale de socializare o adevărată comunitate care îi urmărește activitate constant.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a ajuns în atenția multor companii care i-au cerut să facă publicitate brand-urilor pe care le dețin. Iancu Sterp a ajuns să facă reclamă unei companii care nici nu mai există.

Fratele lui Culiță Sterp, Iancu, face reclamă unei companii care nu mai există

Iancu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din casa dragostei, ba chiar a avut o relație cu una dintre concurentele din competiție, însă, tânăra nu a fost pe gustul lui Mama Geta, iar relația s-a sfârșit cât timp tânărul a fost plecat în competiția Survivor România, sezonul 1. 

La ce a ajuns să facă reclamă pe Instagram fratele lui Culiță Sterp
Iancu, reclama unei companii inexistente[Sursa foto: Instagram]

Fratele lui Culiță Sterp a devenit cunoscut în showbiz-ul autohton, astfel a început să primească cereri pentru reclame de la diferite companii. Iancu organizează constant concursuri pe pagina sa de Instagram, unde comunitatea acestuia și nu numai poate lua parte pentru a câștiga premii pe măsură.

De curând, fostul concurent de la Puterea Dragostei a postat pe pagina sa de socializare un concurs prin intermediul căruia participanții au posibilitatea de a câștiga un telefon de ultimă generație.

Însă, ceea ce trezește suspiciuni este că compania la care tânărul face referire nici nu mai există.

În urma unei verificări, se pare că compania respectivă și-a închis contul de Instagram după care funcționa, iar Iancu Sterp nu a șters concursul de pe pagina sa de socializare, de asemenea, nici Culiță Sterp nu l-a șters de pe pagina lui. Deși a trecut ceva timp de la organizarea concursului, tânărul încă păstrează imaginea în care face referire la respectiva companie care în prezent este inexistentă. 

La ce a ajuns să facă reclamă pe Instagram fratele lui Culiță Sterp
Iancu, reclama la o companie care nu exista[Sursa foto: Instagram]

Iancu Sterp, păstrează imaginea cu compania care nu mai există

Pe contul de socializare a lui Iancu Sterp încă se poate regăsi reclama pentru compania pentru care făcea reclamă la un moment dat, totodată, concursul se regăsește și pe pagina lui Culiță Sterp. Concursul a fost organizat de cei doi frați. Deși compania nu mai există în prezent, tânărul nu a șters imaginea de pe contul său și nici al fratelui său,  astfel își poate induce comunitatea în eroare.

La ce a ajuns să facă reclamă pe Instagram fratele lui Culiță Sterp
Iancu, nu a sters poza cu reclama [Sursa foto: Instagram]

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cat a spart Culita Sterp la o petrecere pe un lautar! Unii si-ar lua masina de banii aceia. REACTIA muzicantului cand a vazut ca e ingropat in bani

Noi precizări în cazul turiştilor străini atacați de urși în zona Peleşului: Echipajul SMURD trimis să îi salveze nu vorbea engleză

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cum arată nepoțica lui Culiță Sterp de la Survivor România. Sora Faimosului a publicat o imagine emoționantă cu micuța

Iancu Sterp, dezvăluire emoționantă: „În această poză v-o prezint pe...” Ce frumos a făcut anunțul!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies