Keremcem, actorul care il interpreteaza pe Ateş in "Bahar: Viata furata", interviu fara perdea! A vorbit despre sex! Ce ii place sa faca in pat?

Indragitul actor Keremcem Dürük, cel care a dat viata personajului Ateş din indragitul serial "Bahar: Viata furata" este unul dintre cei mai sexy actori de pe meleagurile turcesti.

In varsta de 38 de ani, Keremcem Dürük este inconjurat de admiratoare la tot pasul, iar acest lucru se datoreaza nu doar fizicului sau, dar si atitudinii sale. In viata reala, Ateş este un adevarat romantic. Cat despre sex-appeal-ul sau si increderea debordanta, Keremcem vorbeste cu modestie.

"De fapt, acest bărbat a existat în mine dintotdeauna. Dacă abia acum reuşesc să-l arăt, este datorită libertăţii mele, în perspectiva asupra vieţii şi a modului de viaţă, cât şi a faptului că-mi este mai puţin teamă Poate că la începuturi mi-am ascuns această latură, dar nu a durat prea mult", a spus el in cadrul unui interviu.

Extrem de deschis, actorul a vorbit si despre importanta sexului in viata lui, iar raspunsul lui nu le-a dezamagit pe fanele lui...

Vezi continuarea pe wowbiz.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate