Kemal vrea sa afle adevarul despre casnicia lui Nihan cu Emir! Ce face acesta pentru a o convinge pe tanara sa-i dezvaluie secretul, aflati azi, in "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D

Nihan merge in vizita la noua casa a lui Kemal insa este surprinsa de sotul sau, Emir. Tanara este ingrozita de amenintarile lui Emir si stie ca acesta urmeaza sa ii faca rau lui Kemal si familiei acestuia.

Kemal are mari dubii in ceea ce priveste casnicia dintre Nihan si Emir si vrea sa afle adevarul. Persoana care ii sta alaturi in tot acest demers anevoios este nimeni alta decat Leyla, prietena lui Kemal.

Nihan si Kemal vor sa se intalneasca undeva departe de ochii celorlalti pentru a putea vorbi despre trecutul lor insa acest lucru pare imposibil, Emir fiind tot timpul pe urmele lor. Cel care va gasi rezolvare este Kemal. Emir isi pierde controlul cand primeste un nou “pachet” de la persoana care il santajeaza.

De partea cealalta, Galip, tatal lui Emir, a sesizat ca fiul sau pune in mare pericol afacerea familiei, din cauza obsesiei acestuia pentru Nihan si Kemal. Nemultumirea lui Galip,  in ceea ce-l priveste pe Emir duce la ruperea relatiei dintre tata si fiu.

Kemal si Nihan se intalnesc departe de Istanbul. Kemal vrea neaparat sa afle adevaratul motiv pentru care Nihan s-a casatorit cu Emir.
Emir observa lipsa lui Nihan si a lui Kemal si, orbit de gelozie, porneste in cautarea lor.

Nu ratati un nou episod astazi, din „Dragoste infinita”, de la ora 20:00, la Kanal D.

De saptamana aceasta, telespectatorii Kanal D se vor bucura de serialul „Dragoste infinita” in fiecare seara, de luni pana vineri, de la ora 20:00.
Serile de vineri vor deveni un adevarat maraton al superproductiilor turcesti, pentru ca de la ora 23:00, imediat dupa „Dragoste infinita”, se va difuza „Furtuna pe Bosfor”.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate