Kemal, scos din “joc” de Yildiz! Afla la ce strategie va recurge tanara, pentru a-si proteja casnicia, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Satula de gelozia acestuia si, mai ales, temandu-se ca temperamentul lui Kemal ii va afecta casnicia cu Halit, Yildiz actioneaza.

De cand Ender a primit o functie importanta in firma lui Halit, lucrurile s-au precipitat in familia Argun. Mai mult, sotul lui Yildiz este suparat pe soacra sa, dupa ce a aflat ca femeia isi vinde apartamentul cumparat de el. In plus, Kemal inca incearca sa-si rezolve problemele pe care le are in afaceri, si spera sa primeasca sustinerea socrului sau.

Yildiz gaseste momentul prielnic pentru a-l scoate din “ecuatie” pe Kemal. Satula de gelozia acestuia si, mai ales, temandu-se ca temperamentul lui Kemal ii va afecta casnicia cu Halit, Yildiz actioneaza. Kemal este scos din “joc” de Yildiz. Zehra devine, si ea, victima complotului lui Yildiz.

Ender si Caner afla ca Yildiz si Kemal vor avea o intalnire si, convinsi ca intre cei doi fosti soti au relatii extraconjugale, ii “denunta”. Cand Halit si Zehra ajung fata in fata cu “inculpatii”, tensiunile izbucnesc.

Citeste si: Alihan din serialul "Pretul fericirii" s-a intors la prima sa iubire! Iata cum a fost surprins sarmantul Onur Tuna, in afara platourilor de filmare!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate