Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer! Prințesa de Wales a participat la o paradă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 iun 2024, 14:36

Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer

 
Sursa: Libertatea

Prințesa de Wales, Kate Middleton, a avut prima sa apariție publică în ultimele șase luni, după ce a anunțat în martie că a fost diagnosticată cu cancer.

Prințesa a participat la parada „Trooping the Colour” care îl celebrează pe rege, un eveniment de mare importanță pentru familia regală britanică.

Kate Middleton, prima apariție publică după ce a anunțat diagnosticul de cancer

Sâmbătă, 15 iunie, Kate Middleton a fost surprinsă de fotografi în mașina care a adus-o la Palatul Buckingham, fiind însoțită de prințul William și de cei trei copii ai lor.

Stând lângă fereastră, Kate a atras toate privirile, în timp ce prințul George, în vârstă de 10 ani, a stat între ea și prințul de Wales. 

După sosire, familia regală s-a urcat într-o caleașcă și a parcurs străzile Londrei, în timp ce saluta mulțimea adunată pentru această ocazie festivă.

Citește și: Cum arată Regele Charles în cea mai recentă fotografie. Regele continuă să își îndeplinească atribuțiile, în ciuda diagnosticului de cancer

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Pentru această primă apariție publică de la anunțul diagnosticării, Kate Middleton a optat pentru o rochie albă creată de unul dintre designerii ei preferați, Jenny Packham. Întregul ansamblu a fost completat de o pălărie asortată semnată Philip Treacy și de o pereche de cercei cu perle. Prințul William a fost văzut în uniforma sa de gală, conform protocolului pentru acest eveniment.

Kate Middleton, mesaj emoționant pe rețelele sociale

Cu o zi înainte de apariția la ceremonia „Trooping the Colour”, Kate Middleton a transmis un mesaj emoționant pe pagina oficială de Instagram a prințului și prințesei de Wales. Ea a oferit detalii despre stadiul tratamentului său împotriva cancerului, menționând că acesta este încă în curs și va mai continua câteva luni. 

Citește și: O apropiată a Casei Regale Britanice a făcut anunțul despre starea de sănătate a lui Kate Middleton: „Este foarte bolnavă”

„Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în faţa corpului tău care se odihneşte. Dar, în zilele bune, când te simţi mai puternic, vrei să profiţi la maximum de faptul că te simţi bine. „Încă nu am ieşit din impas. Învăţ cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea.

Luând fiecare zi aşa cum vine, ascultându-mi corpul şi permiţându-mi să îmi dau acest timp atât de necesar pentru a mă vindeca”,  a transmis prințesa Kate.