Kanye West a rămas fără cont de Twitter, după ce Elon Musk a decis să-l suspende. Care a fost motivul care a dus la această decizie radicală din partea patronului platformei de socializare

Author: Madalina Maftei

Kanye West a rămas fără cont de Twitter

Sursa: Instagram

Contul de Twitter a lui Kanye West a fost suspendat de către Elon Mask. Motivul ar putea fi chiar ultimele declarații făcute de rapper în cadrul unei emisiuni, în care își arăta admirația pentru Adolf Hitler.

Ultima apariție publică a lui Kanye West în cadrul unei emisiunii a fost destul de controversată.

Rapperul a făcut o serie de declarații care au lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Acesta a afirmat în mai multe rânduri că îl admiră pe Adolf Hitler.

 Kanye West, apariție publică controversată

Kanye West s-a prezentat în cadrul unei emisiunii purtând cagulă neagră pe față, telespectatorii au rămas muți de uimire. Discuția purtată cu moderatorul emisiunii a fost una care are repercusiuni aspre asupra rapperului.

Acesta a vorbit despre păcate, diavol, dar și pornografie. Totodată, și-a arătat admirația pentru liderul nazist, Adolf Hitler de câteva ori.

"Îmi place Hitler", a spus rapperul în mod repetat.

În ultima vreme, din cauza declarațiilor făcute, dar și a comportamentului său neadecvat, mai multe companii au ales să încheie parteneriatul cu rapperul, potrivit spynews.ro.

Citește și: Elon Musk apără concedierile la Twitter! Ce a spus presedintele SUA?

Elon Musk i-a suspendat contul de Twitter lui Kanye West

 În urma declarațiilor deplasate pe care le-a făcut în ultima vreme, reprezentanții Twitter au decis să suspende contul rapperului, după ce a fost redeschis în urmă cu două luni. Tweet-urile lui Kanye West încălcau mai multe reguli ale platformei de socializare.

Deși Elon Musk a salutat revenirea din octombrie, de data aceasta spune că nu e vina lui.

Au încercat să facă tot ce le-a stat în putință, dar s-a încălcat una dintre politicile de incitare la ură.

''Am făcut tot ce ţine de mine. Şi cu toate acestea, a violat din nou politica noastră împotriva incitării la violenţă. Contul va fi suspendat'', a fost anunțul lui Elon Musk. 

Citește și: Musk permite utilizatorilor să voteze revenirea lui Trump pe Twitter?

 Kanye West suferă de tulburare bipolară

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, rapperul a afirmat că suferă de tulburare bipolară, ba chiar a afirmat că va candida la președinția Statelor Unite ale Americii la alegerile din 2024. El i-a făcut o caracterizare pozitivă lui Adolf Hitler.

"Eu văd şi lucruri pozitive la Hitler. Tipul ăsta(...) a inventat autostrăzile, a inventat microfonul pe care îl folosesc eu ca muzician. Nu poţi spune public că această persoană a făcut şi ceva bun şi m-am săturat de asta. M-am săturat de etichete, fiecare fiinţă umană a contribuit cu ceva de valoare, în special Hitler", a declarat Kanye West.  

Michael Bolton vine in Romania! Cat costa biletele si unde va concerta

 

 

 

 


Cookies