Kanal D sarbatoreste 7 ani de cand face istorie pe piata media din Romania!

Suntem statia cu cea mai rapida crestere pe piata televiziunilor autohtone si va multumim pentru asta!

Ne reinventam in permanenta si va aducem cele mai bune programe, totul din respect pentru dumneavoastra.
7 ani! Atat au trecut de cand am intrat pentru prima data in casa dumneavoastra. V-am fost alaturi si v-am oferit cele mai bune programe, iar dumneavoastra ne-ati rasplatit pentru asta! In sapte ani am crescut cat altii in 14 si am ajuns astazi pe locul trei pe piata de televiziune.

In cei sapte ani v-am  tinut cu sufletul la gura intr-un show unic,  „Rataciti in Panama”, iar apoi v-am castigat inimile cu emisiunea-fenomen „Nora pentru mama”.

V-am facut sa uitati de necazuri si sa radeti cu pofta impreuna cu Vacanta Mare,  iar  „Ochii din umbra”  v-au aratat o altfel de realitate. Tot pentru dumneavoastra am adus cele mai bune seriale.
Numai aici, ati aflat  secretele nebanuite ale vedetelor si ati gustat din picanteriile mondene. V-am facut cunostinta cu fata necunoscuta a vedetelor, iar la Teo show ati redescoperit divertismentul de calitate..

Romania, cu rele si cu bune, nefardata si decosmetizata,  am batut-o in lung si in lat si v-am aratat spectacolul tarii!
Am fost alaturi de oameni, am plans si am ras cu ei . Ne-am implicat si am intins o mana acolo unde era nevoie. La Stirile Kanal D, v-am aratat stirea din spatele stirii, corect si echidistant. Am promis si ne tinem de cuvant : din aceasta luna va oferim mai mult!

Primavara incepe cu un serial unic de comedie in care veti face cunostinta cu fetele lui domn' profesor, continua cu un show incendiar instrumentat de Liviu Varciu si un concurs dedicat talentelor mari ascunse in personaje... mici.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate