Kanal D, premiu pentru “Excellence in Media Sales”. Distinctia a fost acordata Stefaniei Mitrache, Digital&TV Sales Director, in cadrul evenimentului “Most Admired Business Women Awards 2020”, organizat de Business Arena Magazine

,

Kanal D a primit aseara premiul pentru “Excellence in Media Sales”, in cadrul evenimentului “Most Admired Business Women Awards 2020”, organizat de Business Arena Magazine. Distinctia a fost oferita Stefaniei Mitrache, Digital&TV Sales Director Kanal D, pentru succesul profesional, aptitudinile manageriale si determinare in atragerea celor mai bune rezultate intr-un segment de piata foarte competitiv.

Printre invitatii la prestigiosul eveniment s-a aflat si Cosmin Cernat, vedeta Kanal D. 

“Sunt foarte mandra ca am primit aceasta recunoastere, este meritul intregii echipe Kanal D, careia tin sa ii multumesc pe aceasta cale. Sunt convinsa ca impreuna vom reusi sa aducem, in continuare, cele mai bune solutii pentru clientii si partenerii nostri. Kanal D este un jucator important pe piata media din Romania, care se remarca prin rezultate spectaculoase inregistrate si printr-o crestere constanta, de la an la an”, a spus Stefania Mitrache, Digital&TV Sales Director Kanal D.

Kanal D este unul dintre cei mai performanti jucatori pe piata media din Romania; statia si-a consolidat pozitia in top trei televiziuni din Romania prin intermediul unei strategii de comunicare foarte bine articulate a valorilor bradului si a continutului emisiunilor difuzate.

In 2019, Kanal D se plasa pe primul loc la nivel National, in Day Time, in intervalul [%20%20]11:00 -15:00, inregistrand o cota de piata de 15,1%. De asemenea, suprematia la nivel National, in Day Time, a continuat si in 2020, [%20%20]de luni pana vineri, in acelasi interval orar, statia acumuland o cota de piata de 16,5%.

 

Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Cemre si Nedim dau lovitura de gratie familiei Karacay!

Scandal medical de amploare: Premierul cere anchetă după ce zeci de persoane vaccinate antigripal au murit în ultimele săptămâni în Coreea de Sud

Anunț pentru șoferii români! Legislaţia RCA urmează să fie modificată. Cum se va deconta dauna

Curs valutar BNR vineri, 23 octombrie 2020. Cum arată leul față de euro și dolar la final de săptămână

Dușmanul perfid din spitale: "Un director, un manager care spune că nu există infecţii nosocomiale, minte!"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies