Kanal D, lider de piață în Prime Time, cu serialul “Totul pentru familia mea” La nivelul întregii țări, producția turcească a acumulat o cotă de piață de 20%

Author: Diana Tilă

Serialul “Totul pentru familia mea” a acumulat o cotă de piață de 20%, la nivelul întregii țări.

Marți, 27 decembrie, Kanal D a fost lider de audiență, în Prime Time, cu serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație! Iată cum a fost surprins recent celebrul actor Yiğit Koçak, în postura de fotomodel!

Kanal D, lider de piață în Prime Time, cu serialul “Totul pentru familia mea”

Aseară, în intervalul de difuzare a serialului, 20:00 – 22:30, Kanal D a fost lider de piață, in topul televiziunilor din România, pe două categorii de public monitorizate, înregistrând 8,1% puncte de rating și 20,0% cotă de piață, la nivelul întregii țări, targetul Național, și 6,4% rating și 16,8% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, targetul All Urban.

Citește și: Kaan, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea, poveste de dragoste cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată cine este iubita carismaticului actor Eren Ören!

1.433.000 de telespectatori din întreaga țară, au urmărit aseară, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, minutul de aur, atins la 21:37, adunând în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion și jumătate (1.691.000) de fani ai serialului “Totul pentru familia mea”.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, cele mai tandre ipostaze alături de iubita lui, Sinem! Iată cum au fost filmați cei doi îndrăgostiți, care se pregătesc de căsătorie!

Harika din producția Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în cel mai recent rol! Iată cum arată talentata actriță Gözde Türker în uniformă militară, în cea mai dificilă producție din cariera sa!

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, pasiune nebună pentru muzică! Celebrul Celil Nalçakan a făcut furori în cel mai recent concert electrizant susținut în Istanbul!

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies