Kahraman isi pierde increderea in Elif! Ranita in orgoliu, tanara ia o decizie radicala in privinta casniciei sale, in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Refuzul lui Kahraman de a crede in marturisirile sale si atitudinea distanta a acestuia, o determina pe Elif sa ia o hotarare ferma, ce avea sa le puna in pericol casnicia.

In ciuda eforturilor lui Elif de a-l convinge pe Kahraman de faptul ca Defne este autoarea tuturor necazurilor care le-au umbrit fericirea, barbatul refuza sa creada spusele sotiei sale, acuzand-o ca inventeaza din cauza geloziei. Mai hotarata ca niciodata sa o dea in vileag pe rivala sa, Elif incearca din rasputeri sa ii demostreze sotului ei ce fel de femeie este Defne.


Insa planul ei de razbunare este naruit chiar de catre Defne, care actioneaza cu viclenie si reuseste sa distruga dovezile detinute de Elif, care ar fi insemnat sfarsitul implicarii sale in viata lui Kahraman.Prins intre regretele lui Defne si marturisirile lui Elif, Kahraman prefera sa adopte o pozitie neutra si refuza in continuare sa creada in spusele sotiei sale, gandindu-se ca totul deriva din gelozia excesiva a acesteia.


Dezamagita de atitudinea distanta a sotului ei, Elif decide sa paraseasca conacul, in ciuda faptului ca isi lasa fiul in urma din nou si pleaca la prietena sa, Mujgan pentru a-si pune ordine in ganduri, in vreme ce Defne jubileaza.


Nu ratati un nou episod din "Ziua in care mi s-a scris destinul", azi, de la 20.00, la Kanal D

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate