Jocurile Olimpice 2020 Tokyo: România învinge Honduras în primul meci al turneului de fotbal!

,
România-Honduras la Jocurile Olimpice 2020
Naționala de fotbal a României de la Jocurile Olimpice 2020[Sursa foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României]

Jocurile Olimpice 2020. România a învins Honduras cu 1-0 la primul meci de la turneul de fotbal al Jocurilor Olimpice 2021.


In articol:

Unicul gol al României a fost, de fapt, un autogol, din minutul 45+1. Andrei Ciobanu a executat cornerul direct pe poartă, mingea a fost deviată și l-a derutat pe portarul lui Honduras, intrând în poartă.

România se află pe primul loc în grupa B la turneul masculin de fotbal de la Jocurile Olimpice 2020 după această victorie.

La egalitate de puncte cu noi și cu un golaveraj identic se află Noua Zeelandă, care a învins tot cu 1-0, surprinzător, Coreea de Sud.

Selecționerul României, Mirel Rădoi, declara înainte de a începe turneul masculin de fotbal de la Jocurile Olimpice 2020 Tokyo că principala favorită a grupei noastre este Coreea de Sud.

Citeste si: Jocurile Olimpice 2020: Marian Drăgulescu le-a arătat tuturor ce mănâncă la Tokyo VIDEO

Jocurile Olimpice 2020 Tokyo: România învinge Honduras cu 1-0

România obține o victorie importantă, cu 1-0, în primul meci de la turneul masculin de fotbal. Tricolorii au și suferit, cea mai mare ocazie a celor din Honduras fiind a lui Benguche, care l-a driblat pe portarul nostru, Aioani, dar a ratat cu poarta goală. Mingea a fost trimisă spre poartă de către Benguche, dar fundașul nostru Alex Pașcanu a respins balonul de pe linia porții.

Ocazia respectivă a avut loc în minutul 39, la scorul de 0-0.

Următorul meci al României va fi cu Coreea de Sud, duminică, de la ora 14:00. Coreea de Sud a fost învinsă, surprinzător, de către reprezentativa Noii Zeelande, care înainte de a începe turneul masculin de fotbal pleca cu ultima șansă în grupă.

România-Honduras
România a învins Honduras în primul meci de la turneul masculin de fotbal de la Jocurile Olimpice[Sursa foto: Facebook Echipa națională de fotbal a României]

„Victoria niciodată nu vine ușor pentru români.

Vine cu un preț, am avut unitate de grup, determinare, sacrificiu. Jucătorii au aplicat foarte bine ceea ce le-am transmis. Au luat și singuri decizii, asta înseamnă că au curaj și personalitate. 

Am fost și puțini norocoși, am cedat inițiativa în repriza a doua, pentru că nu suntem la un nivel fizic foarte bun.  Sperăm ca de la meci la meci să mai acumulăm ceva, și să jucăm mai repede și mai bine tranziția pozitivă. 

În grupa noastră, favorită la locul 1 era Coreea de Sud, dar am spus că trebuie să fim atenți la Noua Zeelandă. Poate să fie o surpriză, e o echipă foarte bună, puternică. Nimeni nu avea informații despre ei. Important e că la meciul viitor noi putem să ne calificăm. 

De dimineață, când ne-am trezit, telefonul era inundat de la mesajele venite din partea celor din delegația României la Tokyo. Le

urăm tuturor multă baftă!”, a declarat Mirel Rădoi la TVR 1, potrivit gsp.ro, după victoria României împotriva reprezentativei statului Honduras.

Citeste si: Jocurile Olimpice 2020: Premieră istorică pentru România! Ce a reușit țara noastră înainte de deschidere

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Jocurile Olimpice Tokyo 2021: Olimpiada se ANULEAZĂ înainte de începere? Anunțul important al autorităților despre Jocurile Olimpice 2020

O parte din inculpații în dosarul fraudării alegerilor din Ciorani a încheiat acorduri de recunoaştere a faptelor

Băutura care poate declanșa cancerul. Este oficial: una din 25 de persoane bolnave se îmbolnăvesc din această cauză. STUDIU

Jocurile Olimpice 2020: Marian Drăgulescu le-a arătat tuturor ce mănâncă la Tokyo VIDEO

Jocurile Olimpice 2020: Premieră istorică pentru România! Ce a reușit țara noastră înainte de deschidere

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies