Jocurile LOVEimpice, organizate de Radio Impuls, sunt in toi! Pe 1 Martie, Radio Impuls ii asteapta cu multe surprize pe ascultatori!

,
Radio Impuls
Radio Impuls pregateste ascultatorilor sai multe surprize frumoase de 1 martie!

Cuplul castigator al Jocurilor LOVEimpice va fi desemnat pe 1 martie si va intra in posesia marelui premiu: o saptamana de vacanta in Republica Dominicana si o vizita in locurile unde se filmeaza „Survivor Romania”.


In articol:

Jocurile LOVEimpice, organizate de Radio Impuls si matinalul „Scularea!” sunt in plina desfasurare!

Jocurile LOVEimpice, organizate de Radio Impuls, si-au desemnat finalistii!

Pe 15 februarie 2021, Jocurile LOVEimpice si-au desemnat finalistii, in cadrul matinalului „Scularea”, prezentat de Radu Tibulca si Orlando, la Radio Impuls.

Astfel cuplurile finaliste, care au demonstrat ca sunt bine sudate si au depasit cu bine perioada dificila a pe timpul carantinei sunt: Georgiana si Adrian (9 ani de relatie), Iuliana si Vlad (5 ani de relatie), Andreea si Laurentiu (7 ani de relatie), Amalia si Alexandru (2 ani de relatie), Ioana si Ionut (sunt de 11 ani impreuna; 8 ani de casatorie).

Jocurile LOVEimpice, organizate de Radio Impuls
Jocurile LOVEimpice, organizate de Radio Impuls, si-au desemnat finalistii!

Cele cinci cupluri finaliste se vor lupta in zilele ce urmeaza pentru marele premiu, o vacanta de vis in Dominicana si o vizita pe platourile de filmare ale competitiei Survivor Romania. Acestea vor trece printr-o serie de patru probe de departajare hazlii („Proba de like viteza”, „Dragostea nu tine de foame!”, „Mai dureaza mult?”, „Nu esti niciodata atent!”) ce le vor pune la incercare rezistenta, diplomatia si rabdarea. In cele din urma, pe data de 1 martie, cel mai rezistent si echilibrat cuplu va fi desemnat Marele Castigator al Jocurilor LOVEimpice.

Citeste si: Jocurile LOVEimpice, organizate de Radio Impuls, si-au desemnat finalistii! Cuplul castigator va avea parte de o vacanta de vis in Republica Dominicana!

Sambata seara, la Survivor Romania, Daniel Pavel a adus cateva vesti importante

de la Radio Impuls, despre Jocurile LOVEimpice aflate in plina desfasurare, dar si despre multe alte surprize placute ce ii asteapta pe ascultatori pe 1 martie 2021.

"Inainte de jocul de imunitate am cateva vesti de la Radio Impuls! Jocurile LOVEimpice sunt in toi! Concurentii se lupta pentru o vacanta de vis in Republica Dominicana si bineinteles o vizita pe platourile de filmare Survivor! Astazi am o veste extrem de importanta si pentru voi, prietenii virtuali ai Radio Impuls, dati acum follow paginii de Instagram a Radio Impuls pentru a afla ce premii puteti sa castigati voi, pritenii virtuali ai Radio Impuls.

Pe 1 martie, veti avea sansa sa castigati premii surpriza oferite de Radio Impuls Romania!", a subliniat Daniel Pavel.

Citește și


Si Denise Rifai, indragita prezentatoare a emisiunii "40 de intrebari" de la Kanal D, ii indeamna pe prietenii virtuali ai Radio Impuls sa dea follow paginii de Instagram Radio Impuls Romania pentru a urmari Jocurile LOVEimpice, deoarece Radio Impuls pregateste ascultatorilor sai multe surprize frumoase de 1 martie!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Clasament Survivor Romania 2021! Cine sunt cei mai buni concurenți? Locul 1 este o mare surpriză

VIDEO A murit și ultimul campion mondial în viață de la turneul din 1954

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Jocurile LOVEimpice, organizate de Radio Impuls, si-au desemnat finalistii! Cuplul castigator va avea parte de o vacanta de vis in Republica Dominicana!

Jocurile LOVEimpice te duc in Republica Dominicana! Casting concurs Radio Impuls!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies