Jean de la Craiova, AVENTURA NOCTURNA la hotel cu Beyonce de Romania? Vezi aici ce spun chiar cei doi

Jean de la Craiova, AVENTURA NOCTURNA la hotel cu Beyonce de Romania? Vezi aici ce spun chiar cei doi

Cand doua persoane de sex diferit intra intr-un hotel de 3 stele si stau 2 ore, de obicei e de bine.

Dar cand e vorba de Jean de la Craiova, cel casatorit, si o frumoasa bruneta, supranumita Beyonce de Romania, lucrurile nu stau atat de bine.

 

Cei doi au fost surprinsi la miez de noapte stand impreuna intr-o camera de hotel in care lumina a fost mai mult stinsa. Invitata la CanCan TV a fost chiar Madalina, care a oferit detalii despre ceea ce s-a intamplat vineri noapte.

 

Ea spune ca totul este o neintelegere si ca au fost surprinsi amandoi la acel hotel pentru ca aveau cantare in restaurant.

 

"Se intelege cu totul si cu totul altceva. In acea seara, cand am fost surprinsi, veneam de la studio. Aveam cantare amandoi in restaurantul hotelului respectiv".

 

Madalina spune ca a avut nevoie de o camera pentru ca a trebuit sa se schimbe in alte haine pentru cantare.

 

Ea a adaugat ca in momentul in care a fost surprinsa cu Jean in camera acesta venise sa ii spuna sa se grabeasca, pentru ca lumea de jos o asteapta.

 

"A venit Jean in camera, mi-a spus sa ma grabesc ca ma asteapta lumea jos".

 

Intrebata de ce bea sampanie, ea a declarat ca isi facea pur si simplu curaj pentru cantare, asa cum procedeaza de fiecare data.

 

Jean de la Craiova a intervenit in direct si a confirmat cele spuse de Madalina. Intrebat daca avut probleme cu nevasta dupa acest episod, artistul a adaugat ca nimic nu ii poate strica casnicia de 20 de ani.

 

"Am o casnicie foarte frumoasa de aproape 20 de ani. Am trecut si prin bune si prin rele si nicio poza sau altceva nu ne poate strica aceasta relatie".

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies