Jador, mărturisiri dureroase înainte de Survivor România: „Mă simt sărac și inferior”

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 23:35
Jador s-a axat foarte mult pe muzică, a lansat colaborări surprinzătoare și piese de succes, iar acum cariera lui se află în continuă ascensiune.

Jador este unul dintre cei mai în vogă artiști din industria muzicală românească, iar fiecare piesă pe care o lansează ajunge rapid în trending. Deși, în prezent, solistul se bucură de mult succes în carieră, Jador a mărturisit că a trecut prin momente grele când încă nu era cunoscut de public.

Interpretul de manele s-a născut într-o comună din județul Bacău și provine dintr-o familie care s-a confruntat cu probleme financiare și venituri insuficiente.

Jador a mărturisit că a început să cânte de la o vârstă fragedă pentru a-și ajuta familia și a fost adesea umilit și jignit de cei din jur. Cu toate acestea, artistul nu a renunțat la visul său, iar acum este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară.

Jador, confesiuni emoționant despre copilăria sa săracă

Jador a devenit cunoscut din postura de concurent al emisiunii Puterea Dragostei, unde a devenit rapid unul dintre cei mai iubiți participanți, ca urmare a talentului său. Fiind foarte carismatic, acesta a devenit rapid îndrăgit de către public, aspect care l-a ajutat foarte mult în cariera muzicală.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Întrebat despre cum îl afectează tot succesul pe care îl are și dacă simte că i s-au schimbat reperele în viață de când e celebru și are portofelul doldora de bani, Jador a impresionat cu răspunsul său:

„Eu mă simt tot sărac în suflet. E o chestie psihică, nu știu dacă poate să mă înțeleagă cineva, poate am o problemă. Mă simt sărac și inferior oricum că așa mă simt eu și chestia asta mă ajută pentru a fi modest”.

Citeste si: Faceti cunostinta cu cei 12 Faimosi care s-au aventurat in jungla din Republica Dominicana pentru supravietuire, in curand la Kanal D!

Exclusiv! Cine este noul iubit al Ștefaniei de la Casa Iubirii și unde l-a cunoscut. Bruneta are deja o relație serioasă cu el:

Totodată, Jador a spus că nu îi este dor de perioada în care s-a confruntat cu sărăcia zi de zi și a trebuit să muncească pentru părinții săi, care erau și bolnavi pe lângă faptul că nu își permiteau să ducă o viață decentă.

„Nu mi-e dor pentru că în perioada aia a fost foarte greu. Mama era bolnavă, tata era bolnav, munceam opt ore și jumătate pe zi. Am fost casier la Carrefour, am lucrat într-un amanet. Am fost manager tot la un magazin de alimente.

Am fost contabil vreo trei luni, tot felul de meserii, nu mai știu ce am făcut. La 14 ani am fost omul lui tata care creștea vacile, caii, porcii. Am muncit toată viața și îmi place să muncesc”,  a povestit vizibil emoționat Jador în emisiunea Corneliei Ionescu de pe Youtube.

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies