J.Lo, etalon la Hollywood! Uite cate staruri ii copiaza tinutele

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 sep 2020, 02:40

Cu toate ca au sute de stilisti si nenumarati designeri care le pot crea tinute unicat, iata ca celebritatile de la Hollywood pot fi...foarte usor copiate!

Jennifer Lopez se pare ca este cea mai buna sursa de inspiratie pentru alte dive grele, din showbizul international! Astfel, diva a fost copiata chiar de colegele ei de breasla!

De-a lungul anilor, fanii divei au acuzat-o intr-una pe Beyonce ca nu ar fi originala si ca majoritatea tinutelor ei ar fi fost inspirate de la J.Lo. Exemple exista cu duiumul! Au purtat aceleasi coafuri si aceleasi haine! In 1999, Jennifer dansa la Billboard Music Awards imbracata doar intr-o fustita tip plasa si un sutien sclipitor! In 2004, Beyonce a purtat acelasi gen de outfit la un concert din

cadrul turneului propriu!

In 2001, Jennifer a pozat provocator intr-un costum de baie alb, destul de decupat. Ce s-a intamplat doi ani mai tarziu? A aparut Beyonce pe scena imbracata cu o bluza care semana perfect cu ceea ce a purtat J.lo in sedinta foto. Iata rochia pe care a purtat-o Jennifer in 2009 la Vogue Fashion Awards si acum priviti rochia lui Beyonce de la MTV Awards din 2003.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Aceeasi nuanta nude, acelasi tip de material paietat, acelasi decolteu amplu. Va mai aratam si alt model de rochie de data aceasta tip sirena, plin cu paiete! J.Lo a purtat pretioasa tinuta in anul 1998, iar Queen Bee a descoperit-o 10 ani mai tarziu! S-au mai indragostit si de aceeasi haina de blana si au purtat intr-una tinute trase la indigo! Diva latino a aparut pentru prima data la un eveniment cu o bandana alba, cateva luni mai tarziu a folosit

si Beyonce acelasi accesoriu pentru par, in videoclipul "Survivor"! 

Urmareste materialul video alaturat si vezi si ce alte asemanari izbitoare sunt intre cele doua dive! ##VIDEO137591##

 

Taguri:

Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!