Iuliana Tudor lansează prima sa carte: „Fericirea nu costă nimic”

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 24 oct 2023, 14:47

Iuliana Tudor lansează prima sa carte: „Fericirea nu costă nimic”

„Am scris o carte cu titlul „Fericirea nu costă nimic”, iar în paginile ei s-a clădit povestea mea. O dedic tuturor celor care mi-au însoțit drumul până azi și sper să le aducă oamenilor bucurie, inspirație și sprijin”, spune Iuliana Tudor într-o carte- mărturie despre parcursul său profesional, dar și despre oamenii care i-au ghidat și influențat viața.

Publicată de  Editura Univers, „Fericirea nu costă nimic”  este prima carte care îi aparține omului de televiziune, cel mai puternic promotor al obiceiurilor și tradițiilor românești. Iuliana Tudor oferă cititorilor povestea rădăcinilor ei și o abordare inspirațională pentru cei care încă își caută drumul.

Iuliana Tudor lansează prima sa carte: „Fericirea nu costă nimic”

Cartea ce va fi lansată pe 26 octombrie dezvăluie mult din traseul Iulianei și întamplările care i-au condus pașii în viață.

Povestea ei se constituie și ca un exemplu pentru toți cei care consideră că succesul se obține doar prin compromisuri sau "pile".

Ei bine, drumul Iulianei Tudor a fost construit pas cu pas, prin muncă, tenacitate, consecvență și disciplină.

„Fericirea nu costă nimic”  s-a născut la propunerea jurnalistului Răzvan Bucuroiu, care a realizat o serie de convorbiri cu autoarea. Ulterior, cartea a căpătat o altă formă, Iuliana construind o adevărată mărturisire despre culisele vieții ei.

Acest proiect editorial este cumva și o arhivare a destinului familiei sale și al său personal.

„În cariera unui artist – căci Iuliana Tudor este de fapt un veritabil artist, un slujitor profesionist al scenei, gazdă strălucitoare a unor evenimente memorabile –, există momente necesare de bilanţ, prin care se stabilesc diferitele etape ale drumului în viaţă. Revăzute succesiv, ele alcătuiesc firul unei existenţe în care apar anumite concluzii.

Personalitate incontestabilă, Iuliana Tudor a parcurs un traseu divers şi interesant, asumându‑şi importante reuşite pe plan profesional. Cu o ingeniozitate incredibilă, Iuliana Tudor des‑ face, asemenea unui imens evantai, aspectul vieţii şi al activităţii sale profesionale de până acum. Nicio pagină nu este de prisos. Iar drumul ei cu siguranță va continua! „- spune  Elise Stan,  realizator de emisiuni al Televiziunii Române și mentorul Iuianei Tudor.

Iuliana Tudor este primul om de televiziune care a reinterpretat folclorul și care rămâne în istoria media din România prin două mari producții de succes: „ O dată-n viață”    și „ Vedeta Populară”.  

Încă de la debutul din 1999, realizările Iulianei Tudor au depăşit graniţele ţării, notorietatea proiectelor pe care le-a coordonat recomandând-o pentru superproducţii: Teledonurile TVR, Festivalurile Cerbul de Aur, Mamaia- Folclor, Maria Tănase, precum şi Galele TVR 50, 55, 60, România din suflete, Premiile TVR Internaţional şi Gala Crucea Roşie fiind doar câteva dintre proiectele care au avut-o în prim-plan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iuliana Tudor este Ambasador al Societății de Cruce Roșie din România, din anul 2012 și voluntar al organizației de peste 15 ani.

Anul viitor, Iuliana Tudor va împlini 25 de ani de activitate, la Postul Public de Televiziune.

Din 26 octombrie 2023, cartea „ Fericirea nu costă nimic”  poate fi achiziționată  de pe site-ul https://edituraunivers.ro/products/fericirea-nu-costa-nimic.

Social Media:

www.facebook.com/iulianatudor/

https.www.iulianatudor.com  

https://instagram.com/iulianatudor_?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

Taguri: