Iulia in lacrimi la paravan! Dispusa sa ingroape securea razboiului si sa il lase pe Cezar sa isi vada fiul, Iulia a fost socata de atitudinea barbatului! Iata cine a a intervenit in emisiune, in locul lui Cezar

Participanta si-a adus fiul in emisiune pentru a-l prezenta tatalui sau.

Dupa insistentele lui Cezar de a-si cunoaste fiul, Iulia a cedat presiunilor si a hotarat sa ii acorde dreptul de a fi tata, dupa sapte ani. Aceasta l-a adus pe micut la emisiune, pentru a-si cunoaste tatal insa Cezar a fost de negasit.

Desi a sustinut mereu ca isi doreste enorm sa isi vada fiul, de aceasta data Cezar s-a retras, dand de inteles ca s-a razgandit sau ca se teme sa isi asume responsabilitatea de a fi tata.
"Nu a venit! Si din cauza lui toata lumea ma face pe mine nebuna! Mi-am calcat pe inima sa-mi aduc copilul aici, eu nu am vrut sa il aduc la televizor! A vrut sa isi bata joc, pur si simplu! Am stiut ca Cezar nu e un barbat responsabil, nu-si merita dreptul de a fi tata!", a spus Iulia.

Pe de alta parte, in locul lui Cezar a intervenit in emisiune, mama acestuia, care si-a dorit sa transmita pozitia adoptata de fiul ei fata de problema paternitatii. Femeia s-a aratat deranjata de comportamentul Iuliei fata de fiul ei si a tinut sa sublinieze faptul ca Cezar nu mai este interesat de copil si vrea sa isi vada de viata sa.
"Va rog, frumos sa incetati! Nu mai insistati! Lasati-mi baiatul in pace! Baiatul meu este acasa, si-a gasit o fata! El a incercat sa isi cunoasca presupusul copil! Nu are nicio siguranta ca este copilul lui! As vrea sa nu ne mai deranjati!", a sustinut mama lui Cezar.

Iata ce reactie a avut Iulia in momentul in care a constatat ca Cezar a lasat-o balta a doua oara si ce replica i-a dat mamei acestuia:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate