Iulia Albu, reacție dură la declarațiile făcute de iubitul tinerei ucisă de urs pe Jepii Mici: „Fetelor, deschideți ochii”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 10 iul 2024, 22:57

Iulia Albu a reacționat în urma declarațiilor făcute de iubitul Mariei, tânăra ucisă de urs, pe traseul Jepii Mici

Sursa: Facebook

Iulia Albu a reacționat în mediul online, după ce a auzit declarațiile controversate ale iubitului victimei din Jepii Mici, tânăra ucisă de urs.

Iulia Albu atinge câteva subiecte sensibile, însă cel mai important e faptul că trage un semnal de alarmă în ceea ce privește siguranța femeilor care consideră că un bărbat le poate proteja în orice circumstanțe.

Citește și: Ce nu trebuie să faci sub nicio formă dacă te întâlnești cu ursul în pădure. Regula de bază pe care trebuie să o respecți

Iulia Albu a fost deranjată de reacția iubitului Mariei Diana

Iulia Albu a făcut un apel la conștientizare și responsabilitate, atât față de mediu cât și în privința siguranței personale, subliniind importanța de a nu lăsa protecția în mâinile altora, ci de a fi în propria apărare și conștiente de riscurile din jur. 

De asemenea, vedeta subjugă mentalitatea din România conform căreia o femeie se poate simți în siguranță doar dacă este însoțită de un bărbat.

Avertizează că acest lucru nu este suficient și îndeamnă femeile să fie vigilente și independente pentru a-și proteja propria viață.

„Suntem TOȚI responsabili pentru această tragedie într-o măsură mai mare sau mai mică. Maria Diana avea tot viitorul în față. Și este nedrept. Este îngrozitor. Această declarație însă mă sperie.

Ne batem joc de natură, iar natura ripostează, pentru că nu te poți juca cu natura.

Da, cred că situația urșilor este scăpată de sub control și trebuie luate măsuri, DAR suntem vinovați noi, nu Maria.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

În România există încă mentalitatea: merg cu un bărbat lângă mine, ce se poate întâmpla? ORICE.

Fetelor, deschideți ochii. Viața atârnă de un fir de păr. Mai bine să fie al vostru, pe care îl cunoașteți cu adevărat. Nu vă lăsați în grija nimănui. Nu deveniți „un accident”, este mesajul Iuliei Albu, postat pe rețelele sociale.

Iubitul fetei a numit tragedia din Jepii Mici „un accident”

Declarația tânărului nu a fost primită foarte bine de Iulia Albu. Acesta ar fi catalogat tragedia drept „un accident”.

„Ce am avut de declarat, am declarat, s-a întâmplat un accident și atât. Imaginați-vă ce înseamnă pentru mine și pentru persoanele apropiate ei.

Înțelegeți?E pădure, la urma urmei, nu am apucat să îl vedem și am încercat să fac tot ce mi-a fost în putere să o salvez, dar...” au fost declarațiile iubitului tinerei ucise.  

 


Rebecca, Gagea și Julia au avut parte de mai multe surprize cu ocazia zilei lor de naștere. Rebecca a împlinit 23 de ani, Gagea 24, iar Julia 30.