Iulia Albu matura cu vedetele! "Ele pot vinde cu succes creme antihemoroizi, carioci, scutece..."- Uite pe cine a luat in vizor!

,

Iulia Albu le-a luat iar la ochi pe vedetele cu pretentii din Romania.

Chiar daca sunt modele pentru multe doamne si domnisoare, Iulia Vantur, Adela Popescu sau Dana Rogoz au fost desfiintate de celebrul fashion editor. Si de data asta nu din cauza hainelor purtate la vreun eveniment monden.

"Sunt vedete care nu vand, insa care, in contextul unei strategii bine puse la punct, pot pozitiona cat de cat un produs in context general. Aici avem numeroase exemple. Vorbim despre acea categorie care nu este atat de vizibila incat sa genereze un interes anume pentru un produs, dar care poate misca putin pozitionarea sa. Acesta este tipul caruia in limbaj popular ii face reclama una blonda. Aici intra Adela Popescu, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Iulia Vantur, Jojo, Gina Pistol si lista ar putea continua. Ele pot vinde cu succes carti de bucate, creme antihemoroizi, pasta de dinti, excursii in India, carioci, scutece, costume de baie la 15 lei, insa NICIODATA un produs de lux si NICIODATa un produs de brand ce se vrea marketat pe scara larga".

"In ceea ce priveste brandurile de lux, exista asa cum aratam mai sus o categorie extrem de restransa de vectori de imagine adecvati acestui tip de asocieri. Iar daca vorbim despre brandurile de moda, variantele se diminueaza considerabil. Strategiile facute pe genunchi, in sistem de cumetrie sau contra "comision" sunt un specific al pietei romanesti insa, NICIODATa un brand de calibru nu va practica astfel de "scamatorii", a spus Iulia pentru Ring.

Aflati mai multe pe WOWbiz.ro.

 

Citește și:

Oana Radu, apariție șoc pe internet, fără sutien. Fanii au luat-o razna

VIDEO Proteste VIOLENTE în Florența, demonstranţii denunţă restricţiile: 'Nu suntem extremişti, nici fascişti, suntem muncitori înfometaţi! Ruşine!'

Cornel Ilie, din nou îndrăgostit!? Mesajul care le-a atras atenția fanilor: „Există cineva special în viața mea”

Elena Ionescu, victimă a hackerilor! A rămas fără contul de Instagram!

Dani Mocanu, decizie fără precedent. Regele manelelor se retrage din industrie! Anunț oficial


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies