Iulia Albu, aparitie spectaculoasa in platoul "WOWbiz"! Vedeta si-a prezentat rubrica "WOW sau BAU-BAU?" de la inaltime! Iata ce dive au fost aspru criticate si cine a impresionat-o cu o tinuta reusita!

Iulia Albu si-a facut aparitia intr-un leagan de senzatie in platoul "WOWbiz", de unde a analizat minutios tinutele vedetelor.

Prima vedeta care a deschis seria criticilor, seara trecuta in cadrul rubricii Iuliei Albu a fost Andreea Esca, despre care fashion-editorul a spus ca are un stil clasic si ca rochia acesteia nu e chiar urata, insa nu poate fi purtata cu cizme si in consecinta stirista a primit nota 3.

 
Despre Laura Cosoi, numai de bine! Iulia Albu i-a laudat tinuta, despre care a spus ca este absolut normala. "O ador, o ador pe Laura Cosoi! Are o tinuta absolut normala, pentru mers la munte, nu este machiata! Imi place noua Laura Cosoi! Nota mea pentru tine e 8!"

 
Tinuta Antoniei a fost catalogata drept una nepotrivita pentru stilul Antoniei, deoarece a aceasta nu a asortat-o corespunzator si in consecinta Iulia Albu i-a oferit nota 7.


Lidia Buble a primit 9, cea mai mare nota a serii, deoarece Iulia Albu a apreciat-o ca fiind una potrivita pentru zi.


De departe cea mai buna tinuta a rubricii a fost cea a Innei, care a abordat o tinuta in stil army si a primit trofeul WOW.
"Cred ca s-a inrolat! Are si o haină de ploaie, imi place ca a accesorizat-o cu fesul acela, nu-mi plac cerceii! Imi place mult Inna, astazi are un WOW!"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate