Iulia Albu "a taiat" in carne vie! Adela Popescu e cam "plinuta", iar Iuliana Tudor a primit trofeul BAU! Marea surpriza a serii a fost Lavinia Pirva!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:26

Iulia Albu a uimit si in aceasta joi cu replicile acide despre tinutele vedetelor.

Adela Popescu- Eu stiu ca este greu dupa ce nasti sa recapeti forma initiala, dar poti sa maschezi anumite lucruri. Centura pe care o poarta este monstruoasa. Impletitura din par imi aduce aminte de un cozonac rusesc.


Situatia este cam plinuta in zona mainilor, a umerilor, dar nu trebuie sa-ti arati lucrurile care nu sunt atuurile tale. Pare foarte mica de inaltime, pantalonii sunt prea lungi, iar carpele acelea innodate in jurul taliei, nu-i vad sensul.
Nota 0.

Cove -  La evenimente de seara nu mergem cu pantofi sport. Acel tricou nu are nicio legatura cu un eveniment de seara. Ceasul e dezvelit ostentativ, nu stiu la ce foloseste. O aparitie neinteresanta. Nota 2.


George- La femei se numesc pantaloni ginecologici, mulati pe toate organele, la barbati cum se numesc? Pantofi tip sport. Imi pace puloverul, dar nu cu acesti pantaloni.
E un fel de Ricky Martin esuat pe o plaja cu alte balene esuate si ele. Cu siguranta are foarte multe de imbunatatit. Primeste nota 3.

Lora -  cu vesnicile ei extensii, dar culmea e ca aparitia ei nu este cu totul dezastruoasa. E o aparitie care poate functiona vara. Cred ca nu se mai castiga bine din cantari. Acel portofel, plic este foarte urat.

E intr-o zona all white, accesorizata cu auriu. A facut greseli si mai mari de atat. Primeste 4.

Iuliana Tudor- Niciodata la o piesa albastra nu purtam incaltaminte neagra. Acei cercei nu au nicio legatura cu nimic. Nu are stilist si nu crede ca are nevoie asa ca ii dam un trofeu BAU de care sa se agate. Sunt convinsa ca se va bucura.

Sper ca in urmatoarea aparitie sa ne surprinde placut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Smiley- Tot timpul a luat note mari de la noi.

E foarte greu sa dai gres cand te imbraci corect. Nu-i voi da trofeul WOW ca i-am dat destule, dar ii voi da nota 10.

Lavinia Parva, imbracata civilizat, asta nu pot sa cred. E intr-o zona curata, neutra, probabil ca a incercat sa se deghizeze, foarte bine. As fi schimbat putin acea curea. Mi se pare ca a mai slabit. Sunt impresionata de Lavinia Parva in asemea masura in cat ii voi da un trofeu WOW.

Vezi inregistrarea momentului pe wowbiz.ro.

 

Taguri: