Iulia Albu a pus ochii pe femeile din politica! Ce spune despre Mariei si Elenei Basescu, dar si despre ale Elenei Udrea si Ioana Petrescu

Vedetele din showbiz o stiu deja de frica, insa femeile din politica inca nu au avut de-a face cu ea! Mai nou, Iulia Albu s-a incumetat sa ia la puricat si doamnele din politica!

 

Iulia Albu a pus ochiul cristic pe femeile din politica! Uite ce spune despre Mariei si Elenei Basescu, dar si despre ale Elenei Udrea si Ioana Petrescu
Vedetele din showbiz o stiu deja de frica, insa femeile din politica inca nu au avut de-a face cu ea! Mai nou, Iulia Albu s-a incumetat sa ia la puricat si doamnele din politica!
Realizatoarea rubricii “Verdict Iulia Albu” le-a luat in vizor, pentru inceput, pe Elena si Maria Basescu, Elena Udrea si Ioana Petrescu.
In ceea ce o priveste pe doamna Maria Basescu, Iulia Albu are numai cuvinte de lauda la adresa ei. “Maria Basescu este exemplul perfect de “first lady” decenta si impozanta in acelasi timp, un instrument extrem de important in campania sotului sau. Fara a face excese, fara a etala branduri, fara parade inutile, Maria Basescu este singurul exemplu de self styling reusit din politica romaneasca”, sustine fashion editorul.
In ceea ce o priveste pe Eba, Iulia sustine ca aceasta a evoluat in ceea ce priveste vestimentatia sa. "Elena Basescu a operat un twitch stilistic vizibil lasand tinutele branduite in mod ostentativ la o parte si acceptand de aceasta data o zona college chic mult mai potrivita statutului politic pe care-l detine. Aflandu-se inca intr-o perioada de tranzitie, este greu de spus care va fi rezultatul final al acestor cautari, insa, cu siguranta, vorbim despre o imbunatatire vizibila a stilului sau”, a declarat Iulia.
Vezi aici ce spune despre Elena Udrea si Ioana Petrescu!

Realizatoarea rubricii “Verdict Iulia Albu” le-a luat in vizor, pentru inceput, pe Elena si Maria Basescu, Elena Udrea si Ioana Petrescu.Vezi aici ce spune despre Elena Udrea si Ioana Petrescu!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate