Iulia Albu a facut-o praf pe Laurette, Corina Caragea si Bianca Dragusanu: "Sotia lui Mos Craciun, Parasuta Piticilor si Printesa Cluburilor!" Uite ce nota a primit Andra

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 23 aug 2021, 08:15

Ca in fiecare joi, fashion editorul a taiat si spintecat in platoul emisiunii WOWbiz.

 

Dieta metabolică de 13 zile te scapă de 10 de kilograme! După ce o termini nu te mai îngraşi
Iulia Albu a facut-o praf pe Laurette, Corina Caragea si Bianca Dragusanu: "Sotia lui Mos Craciun, Parasuta Piticilor si Printesa Cluburilor!" Uite ce nota a primit Andra
Ca in fiecare joi, fashion editorul a taiat si spintecat in platoul emisiunii WOWbiz.
Andreea Banica- O tinuta demna de sarbatori, dar trebuie sa renuntam la pozitia asta: 'bezele'. Nota 5.
Bianca Dragusanu- Are o carpa, nu e rochie. Materialul pare scump si e potrivit pentru o casa impunatoare, nu intr-un club unde sunt dansatoare care sterg bara. Poate e printesa cluburilor. Foarte prost, primeste -infinit.
Andra- Interesant si tipic romanesc. A decorat bine cu acadele, primeste nota 9.
Laurette- E pe principiul ca are bani de blana si trebuie sa o
arate. E de prost gust daca e naturala. Nu stiu daca e ceva de capul acele rochite, dar nu ma da pe spate. Cromatic e corect, nu si-a facut coc si e bine. Zici ca e sotia lui Mos Craciun. Primeste nota 0.
Corina Caragea- Spuma laptelui, miezul branzei, e ca o parasuta pentru pitici rochia aia, poate are piticii sub ea. Materialul e folosit la costume de scafandri, nu arata
bine la orice produs. Parul este vesnic oribil, gafeaza mereu, pantofi la rochie, tiv urat. E urat, arata ca o parasuta pentru pitici. Primeste nota 2.
Carmen Bruma- A inteles cand se poarta sandalele, e peste asteptari. Mai mult, si-a coafat si parul. Imi place taietura de pe picior. Arata bine, ca o secretara. Dar este cea mai buna tinuta a ei si primeste trofeul WOW.
Cornel Ilie- A luat un trofeu WOW si s-a culcat pe ureche, zici ca s-a grabit sa ajunga la eveniment. Bine ca si-a pus ac la cravata. Azi ia un 6,2.
Diana Munteanu- Totul e gresit, nu poate purta tinuta cu coafura aceea. Nu ma da nimic pe spate la aceasta combinatie. Un coc era bun. Cerceii sunt monstru, nu e de rochie, ia nota 1 pentru ca a purtat negru.
Cristina Balan- Combinatia alb-negru e ok, gulerul este interesant. dresul mat negru e pentru birou, nu pentru evenimente mondene. Palaria ei nu este pentru interior, duce tinuta intr-o zona odioasa. Putea salva tinuta daca schimba coafura si incaltamintea, dar primeste trofeul BAU.
Vezi aici video-ul din emisiune!

Andreea Banica- O tinuta demna de sarbatori, dar trebuie sa renuntam la pozitia asta: 'bezele'. Nota 5.


Bianca Dragusanu
- Are o carpa, nu e rochie. Materialul pare scump si e potrivit pentru o casa impunatoare, nu intr-un club unde sunt dansatoare care sterg bara. Poate e printesa cluburilor. Foarte prost, primeste -infinit.

Andra
- Interesant si tipic romanesc. A decorat bine cu acadele, primeste nota 9.

Laurette
- E pe principiul ca are bani de blana si trebuie sa o arate. E de prost gust daca e naturala. Nu stiu daca e ceva de capul acele rochite, dar nu ma da pe spate. Cromatic e corect, nu si-a facut coc si e bine. Zici ca e sotia lui Mos Craciun. Primeste nota 0.

Corina Caragea
- Spuma laptelui, miezul branzei, e ca o parasuta pentru pitici rochia aia, poate are piticii sub ea. Materialul e folosit la costume de scafandri, nu arata bine la orice produs. Parul este vesnic oribil, gafeaza mereu, pantofi la rochie, tiv urat. E urat, arata ca o parasuta pentru pitici. Primeste nota 2.

Carmen Bruma
- A inteles cand se poarta sandalele, e peste asteptari. Mai mult, si-a coafat si parul. Imi place taietura de pe picior. Arata bine, ca o secretara. Dar este cea mai buna tinuta a ei si primeste trofeul WOW.

Cornel Ilie
- A luat un trofeu WOW si s-a culcat pe ureche, zici ca s-a grabit sa ajunga la eveniment. Bine ca si-a pus ac la cravata. Azi ia un 6,2.

Diana Munteanu
- Totul e gresit, nu poate purta tinuta cu coafura aceea. Nu ma da nimic pe spate la aceasta combinatie. Un coc era bun. Cerceii sunt monstru, nu e de rochie, ia nota 1 pentru ca a purtat negru.

Cristina Balan
- Combinatia alb-negru e ok, gulerul este interesant. dresul mat negru e pentru birou, nu pentru evenimente mondene. Palaria ei nu este pentru interior, duce tinuta intr-o zona odioasa. Putea salva tinuta daca schimba coafura si incaltamintea, dar primeste trofeul BAU.

Vezi aici video-ul din emisiune!

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”