Iubitul Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit. Care a fost cauza decesului

Author: Lavinia Medrea

Care a fost cauza decesului

Sursa: Facebook Sherrie Albaladejo/Sandrabullock personal pages

Bryan Randall, iubitul Sandrei Bullock, a murit sâmbătă, conform unui anunț făcut de familia sa într-un comunicat.

Iubitul Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit la 57 de ani, a dezvăluit, luni, familia acestuia. Acesta avea 57 de ani.

A murit Bryan Randall, iubitul Sandrei Bullock

„Cu mare tristețe împărtășim faptul că, pe 5 august, Bryan Randall a încetat din viață în mod pașnic după o luptă de trei ani cu ALS. Bryan a ales de timpuriu să păstreze privată călătoria sa cu ALS, iar noi, cei care am avut grijă de el, am făcut tot ce am putut pentru a-i onora cererea.

Citește și: Poliția are o nouă pistă în cazul decesului rapperului Tupac Shakur. Au trecut 27 de ani de când s-a stins din viață

Suntem extrem de recunoscători medicilor care au navigat cu noi prin peisajul acestei boli și asistentelor uimitoare care au devenit colegele noastre de cameră, sacrificându-și adesea propriile familii pentru a fi alături de a noastră.

În acest moment, cerem intimitate pentru a jeli și pentru a ne lua rămas bun de la Bryan”, a transmis familia lui Bryan Randall. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: A murit Robbie Coltrane, actorul din Harry Potter, la 72 de ani. Actorul era cunoscut și pentru rolul său din celebra serie de filme James Bond

Sandra Bullock, în vârstă de 59 de ani, l-a întâlnit pentru prima dată pe Bryan Randall, un model devenit fotograf, când acesta l-a pozat pe Louis, fiul ei, de ziua lui de naștere, în ianuarie 2015. 

Cauza morții lui Bryan Randall

Din păcate, Bryan Randall s-a luptat mult timp cu o boală cruntă, respectiv o scleroză laterală amiotrofică.

Sandra Bullock găsise un mare sprijin în partenerul ei, mai ales pentru copiii ei.

„El este exemplul pe care aș vrea să îl aibă copiii mei. Am un partener care este foarte creștin și există două moduri diferite de a privi lucrurile. Nu sunt întotdeauna de acord cu el, iar el nu este întotdeauna de acord cu mine. Dar el este un exemplu chiar și atunci când nu sunt de acord cu el”, a declarat, acum ceva timp, Sandra Bullock.

Familia lui Bryan Randall nu vrea flori pentru regretatul fotograf, ci își doresc ca orice donație să meargă către Asociația ASL și Spitalul General din Massachusetts.

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!