Cum s-au cunoscut Cabral și Andreea Ibacka. Povestea unei iubiri imposibile

Author: Mihaela Ghita
Actualizat: 05 aug 2022, 06:15

Povestea de iubire dintre Cabral si Andreea a început în urmă cu 8 ani, pe paltourile de filmare. Cei doi sunt căsătoriți și au împreună doi copii.

Cabral si Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz de mai bine de 8 ani.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul actoriei pe platourile de filmare pe vremea cand jucau în telenovele. Vedeta postului Acasa TV la acel moment, prezenta emisiunea „Poveștiri de Noapte”, terminase de filmat telenovela „Iubire ca în filme” și se pregătea pentru un nou proiect care avea sa-i aduca nu doar succes profesional ci si noroc în dragoste.

Cum s-au cunoscut Cabral și Andreea Ibacka

„Inima de Țigan” este telenovela în care au jucat împreună fără să aibă prea mare legătură unul cu celălalt însă cu toate acestea între ei s-a infiripat ceva.

Proaspătă absolventă a facultății Finante-Bănci, Andreea a trecut printr-un casting riguros pentru a ajunge să joace alături de Cabaral dar și de alti actori cunoscuti, Nicoleta Luciu, Denis Stefan, Gheorghe Visu.

Citeste si: Andreea Ibacka a invatat sa faca paste pentru Cabral! Vezi care este reteta ei secreta!

Cabral tocmai ce terminase mariajul cu Luana Ibacka iar Andreea era tânără și la început de carieră.

Proaspăt divorțat lui Cabral i s-au aprins repede călcâiele repede dupa frumoasa blondă și se pare că de atunci nu i s-au mai stins. „Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, au povestit surse de pe platourile de filmare la vremea aceea.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Cei doi au continuat să filmeze împreună pentru "Regina" dar și pentru alte proiecte cum ar fi sezonul doi din Emisiunea În al noualea cer. Toate acestea s-au întâmplat în anul 2008 iar la scurt timp după aceea în anul 2011 cei doi s-au căsătorit.

Citeste si: Cabral, DAT DE GOL de sotia lui. Vezi ce apucaturi are prezentatorul!

Ulterior au lansat un proiect împreună care se numea "Casa Ibacka" o emisiune în care erau gazele dar care nu a durat prea mult.

Când se vor căsători Culiță Sterp și Daniela Iliescu! Fostul Faimos a făcut marele anunț:

Cu ce se ocupă Cabral și Andreea Ibacka în prezent

În prezent cei doi au devenit părinti pentru a doua oară, Andreea a adus pe lume un baietel. Acestia mai au o fetiță pe nume Namiko. După 8 ani sunt în continuare extrem de fericiți împreună și nu ezită să arate acest lucru pe rețelele de socializare. Postările lor cu acvtivitătile zilnice pline de amuzament fac deliciul fanilor și stârnesc comentarii pe măsură. Pe lângă activitatea din online cei doi participă la diverse proiecte împreună dar și separat făcând față cu brio vieții de familie.

 

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies