IUBIRE ASCUNSĂ între Kivanc Tatlitug şi Beren Saat

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:52

Protagoniştii serialului IUBIRE ASCUNSĂ, Kivanc Tatlitug (Behlül) şi Beren Saat (Bihter) se pare că sunt îndrăgostiţi şi formează un cuplu atât pe scenă cât şi în viaţa de zi cu zi.

La începutul acestui an, Kivanc a avut o relaţie cu Meltem Cumbul (actriţă şi prezentatoare) relaţie care s-a încheiat în urmă cu două săptămâni.

Presa turcă specula faptul că despărţirea de Meltem ar fi survenit datorită sentimentelor pe care le nutreşte Kivanc pentru colega lui de platou, Beren. Ei au fost surprinşi luând cina împreună, într-o atmosferă intimă, într-un restaurant cochet din Istanbul.

Atât Kivanc cât şi Beren au negat aceste afirmaţii, susţinând că între ei nu este mai mult de o relaţie de prietenie şi colegialitate.

Dacă este sau nu adevărat vom afla în zilele ce urmează.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cert este că Kivanc Tatlitug este unul dintre cei mai bine cotaţi actori în acest moment în Turcia şi anul acesta, el a fost desemnat de presa turcă cel mai sexi actor în viaţă din Turcia, iar presa internaţională l-a supranumit Brad Pitt al Turciei.

Cariera sa se află în plină ascensiune, iar faima sa a depăşit graniţele ţării prin rolurile pe care le-a interpretat în serialele Iubire de argint şi Menekse şi Halil, difuzate şi de Kanal D România, producţii vizionate atât în Asia cât şi în Europa.

Nu rata poveştile de dragoste din serialul IUBIRE ASCUNSĂ, de luni până miercuri, de la ora 20.30, numai la Kanal D.

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!