Italia renunță la masca de protecție începând de astăzi, 11 februarie 2022

,
Covid

Italia renunță la masca de protecție începând de astăzi, 11 februarie 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Italienii renunță la masca de protecție în aer liber începând de astăzi, vineri, 11 februarie 2022, potrivit deciziei guvernului.


In articol:

Italienii nu mai sunt obligați să poarte mască de protecție sanitară în spații deschise începând de azi, vineri, după ce guvernul a luat decizia de a ridica această restricție în cursul săptămânii acesteia. Măsura a fost introdusă pentru a contribui la reducerea răspândirii cazurilor de infectări cu COVID-19.

Masca de protecție nu mai este obligatorie pentru italieni în spațiile deschise

Conform ordinului guvernului, oamenii nu mai au obligația de a purta masca de protecție în aer liber începând de astăzi.

Citeste si: Vești bune despre a treia doză de vaccin Pfizer! Se pare că aceasta ne-ar putea proteja de varianta Omicron a virusului COVID-19

Înainte, obligativitatea purtării măştii era introdusă la nivel naţional atât în exterior, cât şi în interior. În interior şi în transportul în comun, totuși, masca de protecție sanitară este obligatorie în continuare.

Covid

Accesul în cluburi se va face pe baza certificatului verde

[Sursa foto: Pexels]

Tot de astăzi se redeschid și cluburile în Italia, iar accesul va fi făcut pe baza certificatului verde. Cluburile au fost închise mult timp anul trecut din cauza pandemiei de COVID-19, şi au putut fi deschise, între timp, la capacitatea lui parțială.

Citeste si: sta

Turiştii care vin în Italia din ţările Uniunii Europene au nevoie fie de un test negativ COVID-19, fie de dovada vaccinării, fie de dovada recuperării după COVID-19 pentru a intra în ţară, susținute de certificatul verde.

Aceeași procedură este obligatorie și la obiective turistice populare, precum muzeele, dar şi la restaurante şi în transportul public.

În Italia, o ţară cu aproximativ 60 de milioane de locuitori, starea de urgenţă este încă în vigoare și urrmează să fie ridicată pe 31 martie 2022.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Certificatul verde ar putea fi eliminat. Alexandru Rafila a anunțat exact când scăpăm de document

Vești colosale de la Guvern pentru sute de mii de angajați români! Se vor acorda noi sume de bani

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Studiu: Imunitate mai puternică pentru cei trecuți prin boală decât la cei vaccinaţi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies