Irisha arunca bomba despre conflictul dintre Zanni, Sebastian Chitosca si Stefan Ciuculescu. La ce strategie au recurs cei doi Faimosi?

Author: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 01:10
Irisha, dezvaluiri la cald despre conflictul momentului

Prezenta in emisiunea Teo Show, Irisha a dezvaluit cum a pornit de fapt scandalul dintre cei trei Faimosi si cine are sau nu dreptate in acest conflict.

Irisha a facut cateva declaratii la cald despre scandalul dintre Stefan, Sebastian si Zanni de la Survivor Romania 2021. Desi nu a mai prins bataia dintre cei trei deoarece a fost eliminiata din

competitie, Irisha a declarat ca scandalul dintre ei incepuse cu ceva timp in urma cand cei doi credeau ca deja se formase o Alianta intre Stefan, Elena si Culita. 

Irisha, detalii despre cum a inceput conflictul dintre Zanni, Sebastian si Stefan Ciuculescu

Citeste si: Daniel Pavel, totul despre bataia dintre Stefan Ciuculescu si Sebastian Chitosca! Ce nu s-a dat la TV despre cel mai rasunator conflict de la Survivor Romania

"Când am plecat eu, acest conflict începuse, dar nu luase amploare. Erau discuții contradictorii între băieți: Sebi, Zanni, iar de cealaltă parte Stefan. Cred că Zanni și Sebi au folosit o tactică. Picătura chinezească. Puțin câte puțin. La un moment dat s-a umplut paharul și Ștefan nu a mai putut. Nu susțin violența sub nicio formă, dar văzând lucrurile din interior... Toți au partea lor de dreptate.

Problemele cu Ștefan au început în momentul în care eu am empatizat cu Elena, iar apoi a empatizat și el.

Băieților nu le-a convenit. Cumva ei credeau că noi formăm o altă tabără și că puteam deveni o tabără mai puternică. Bănuiesc că eram mai periculoși. M-am uitat și pe Internet, iar lumea zice că Ștefan a răbufnit mult prea repede.

Toți își doresc în Marea Finală”, a spus Irisha.

Cum si-a caracterizat Irisha fostii coechipieri

Citeste si: Georgiana Elisei vrea sa se impace cu Jador? Ce declaratie de dragoste i-a facut in public fostului Faimos

Zanni: Minte ascuțită.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Sebi: Prietenul lui Zanni. Un sportiv rapid.

Cosmin: Bărbat foarte educat. El e imparțial, doar că formând o gașcă de la început, se susțin unii pe ceilalți.

Culiță: Educație impecabilă. Băiat foarte educat. Rar am întâlnit. Se pricepe la tot. 

Elena: E conținută. Ar avea multe de spus, noi ne plimbam uneori și îmi spunea câteva chestii. Îmi spunea: Te rog să nu spui la nimeni.

Familia lui Jador s-a mărit cu încă un membru! Artistul este în culmea fericirii! Nepotul  lui a venit pe lume

Raluca: Își urmărește scopul cu exactitate. Calculată.

Ștefan: Impulsiv, dar bun la suflet.

 

 


Suzan din serialul Totul pentru familia mea și-a uluit fanii cu o apariție tulburătoare! Renumita actriță Ahu Yağtu părea transformată la nivelul fetei, dând impresia că a recurs recent la o nouă intervenție estetică, dar care a eșuat!