Irinel Columbeanu catre Delia Antal:" De ce nu a suferit Monica cand i-ai cerut un vibrator si singurul vibrator din casa era eu?" Vezi alte dezvaluiri SENZATIONALE

Irinel Columbeanu catre Delia Antal: De ce nu a suferit Monica cand i-ai cerut un vibrator si singurul vibrator din casa era eu?

Delia Antal, prietena Monicai Gabro a fost invitata lui Adrian Artene si a Andreei Mantea la "CanCan TV" pentru a spune cum este fosta doamna Columbeanu cu adevarat, dar mai ales care a fost adevaratul motiv de divort dintre Irinel si Moni.

Totul a inceput cu intrebari legate de cat de bine o cunoaste Delia pe Moni si astfel s-a ajuns la intrebarea daca este Moni la fel de frumoasa si atunci cand doarme. "Este la fel de frumoasa ca si atunci cand nu doarme", a spus Delia, dupa care a adaugat "Nu vreau sa va povestesc despre Monica".

 

Cu toate ca pana la urma a spus ca Monica nu a facut nimic rau atunci cand a fost cu ea in Londra. Cat despre avocatul Richard, cel cu care a fost cuplata Moni, Delia a spus: "Avocatul Richard este un domn care si-a dorit-o dar nu a avut-o. El a venit si ne-a da nr lui de telefon. In fiecare zi cand Monica a fost la Londra a vorbit cu Irinel".

In direct prin telefon a intrat si Irinel Columbeanu. ”Delia ai mare curaj sa apari in seara asta la aceasta emisiune. Si daca e sa vorbim despre adevaratul motiv al divortului  si ca tu erai sa fii primul motiv daca e sa vorbim despre jacuzzi. Eu as vrea sa spui tu ce ati facut la Londra ca sa nu povestesc eu episodul din jacuzzi care te include si pe tine. Ce optiune alegi?”.

Arfimatie la care Delia a adaugat: ”Noi nu am facut absolut nimic la Londra si nu numai acolo, ci si aici si acolo am facut exact aceleasi lucruri. Am stat in jacuzzi. Nu s-a intamplat nimic deosebit”.

Bineinteles in momentul in care Irinel a auzit aceste declaratii a luat foc si a dat mai multe detalii picate din resedinta de la Izvorani: ”Mai era o fata de la Brasov, mai era Irina si eram si eu. E momentul tau de aur si ar trebui sa demonstrezi ce actrita buna esti tu.De ce nu a suferit Monica cand i-ai cerut un vibrator si singurul vibrator din casa era eu? Este un alt mod de a aprinde reflectorul jos la jacuzzi. Eu, totusi nu o sa merg mai departe cu aceasta povestire. Te-am insultat cand te-am dus acasa si imi povesteai ce masina decapotabila ai tu la Londra?”

Imediat dupa aceste declaratii prietena Monica s-a pierdut si l-a intrebat pe Iri daca a luat-o razna, la care acesta i-a taiat-o sec: ”Ce cautati voi trei goale la mine in casa?”, dupa care a incheiat discutia si a spus ca din respect pentru Irina se va opri aici cu declaratiile.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate