Irina Petrea prinsa intre doua mame cu conceptii total diferite despre cum se creste un copil! FOTO

Irina Petrea prinsa intre doua mame cu conceptii total diferite despre cum se creste un copil! FOTO

Pedagogul Irina Petrea este prinsa in acesta editie a emisiunii “Cei 7 ani de acasa” in razboiul dintre doua mame cu conceptii total diferite despre modul in care trebuie sa iti cresti copiii.

In editia de duminica, 25 martie, vom face cunostinta cu sotii Radu din Bucuresti - Georgiana (32 ani) si Adrian (45 ani) - o familie foarte unita in care micuta Bianca (2 ani) reprezinta centrul universului. Parintii admit ca fiica lor este cam rasfatata si este  nevoie ca Irina Petrea sa ia masuri urgente in aceasta privinta. “Georgiana pune foarte mare pret pe ce spun ceilalti si adesea isi pierde cumpatul”, o caracterizeaza Irina Petrea pe tanara mama care nu de putine ori greseste in relatia cu fiica ei.
    
“Adversarii” familiei Radu sunt Claudiu (42 ani) si Cristina Tantos (30 ani), din Hunedoara, un cuplu foarte calm, echilibrat. Cei doi parinti  nu isi pierd niciodata rabdarea cu fiul lor si aceasta atitudine se vede si in reactiile copilului.

 “Cu cat esti mai matur, mai impacat cu tine, mai echilibrat atunci cand apare un copil in viata ta, cu atat ai sanse mai mari sa fii un parinte bun”
, a concluzionat Irina Petrea, dupa ce a urmarit evolutia celor doua familii. 

Diferentele de personalitate dintre cele doua mame vor duce la un conflict deschis intre Georgiana si Cristina. Razboiul va fi “udat” in cele din urma si cu lacrimi, iar Irina Petrea va fi nevoita sa arbitreze nu numai jocurile celor mici, ci si conflictele deschise dintre cele doua femei.

Nu ratati duminica, 25 martie,  de la ora 22.00,  o noua “lectie” de educatie pentru copii si parinti, in emisiunea “Cei 7 ani de acasa”, numai la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate