Irina Petrea intre doua familii complet diferite!

Irina Petrea intre doua familii complet diferite!

Irina Petrea ne invita la o noua competitie in “Cei 7 ani de acasa”, joi, 7 iunie, de la ora 21.00, la Kanal D.

Irina Petrea, pedagogul emisiunii este gata sa treaca la un nou capitol dedicat bunei cuviinte, alaturi de doua familii dornice sa demonstreze ca ofera cea mai buna educatie copiilor lor.  

 

Pentru inceput, facem oprire la Negrilesti, judetul Vrancea, in sanul familiei Esanu-Paraschiv, unde ne intalnim cu sotii Doru (44 ani) si Cristina (25 ani). Cei doi au impreuna au o fetita, Iarina (4 ani si 6 luni), careia ii place sa cante la tobe si sa o ajute pe mama in bucatarie. In cei 11 ani in care a locuit in Italia, Doru a trecut prin multe experiente frumoase, dar nimic nu se compara cu viata tihnita de acasa, in Romania, si cu bucuria de a-si vedea fetita crescand sub ochii lui.

 

Facem cunostinta in aceasta editie a emisiunii si cu familia Dendea, din Bucuresti; Mihai (sot, tata 31 ani) si Daniela (sotie, mama 35 ani) se impart intre educatia fiului (Bogdanm 2 ani si 9 luni) si serviciul care le ocupa foarte mult timp. Daniela si Mihai au adesea pareri diferite referitor la metodele de educatie aplicate micutului Bogdan. Mihai o dezabroba  pe Daniela, care, de cele mai multe ori, cedeaza in fata capriciilor micutului. 

 

Cum se vor descurca cele doua familii in concurs si ce observatii va face pedagogul Irina Petrea de aceasta data urmariti joi, 7 iunie, de la ora 21.00, in emisiunea “Cei 7 ani de acasa”, la Kanal D.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate