IREAL. S-a trezit din COMA vorbind CHINEZA desi nu stia o boaba si a UITAT COMPLET limba materna

Caz halucinant in Australia! Un tanar care fost implicat intr-un accident de masina s-a trezit din coma vorbind o alta limba decat cea materna.

Ben McMahon, un tanar in varsta de 22 de ani din Australia, era pasager intr-o masina care a fost implicata intr-un accident. In urma impactului violent, tanarul a suferit mai multe leziuni si a intrat in coma. A stat in coma o saptamana, iar cand s-a trezit asistenta nu s-a putut intelege cu el deoarece tanarul vorbea intr-o alta limba.

Aproape ca nu isi mai aducea aminte cum sa vorbeasca in limba engleza, limba materna. A cerut o foaie de hartie si un pix pe care a scris, tot in chineza, in dialectul mandarin, "Mama, tata, va iubesc, ma voi face bine". Comportamentul lui si faptul ca nu mai era in stare sa vorbeasca in limba materna i-a socat pe medici si pe parintii tanarului.

"Niciunul dintre noi nu vorbeste chineza. L-am ascultat si doar am dat din cap" a declarat tatal lui Ben pentru Daily Mail, adaugand ca este fericit ca fiul lui a supravietuit accidentului. "Nu imi dadeam seama ca vorbesc in chineza, pur si simplu s-a intamplat intr-un mod cu totul natural", a explicat tanarul.

In urma accidentului, viata lui Ben McMahon s-a schimbat radical. Tanarul s-a transferat ca student la o universitate din Shanghai si prezinta chiar o emisiune la un post de televiziune.

Sursa foto: dailymail.co.uk

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate