IREAL! O adolescenta si-a dat in judecata proprii parinti dintr-un MOTIV ULUITOR! Afla ce ascundea de fapt tanara

Florin si Catalina Stancu sunt casatoriti de 30 de ani si au un singur copil, Adina, pe care o iubesc ca pe ochii din cap.

Parintii au facut foarte multe planuri pentru viitorul fiicei lor, dar aceasta pare sa nu aprecieze efortul si sustinerea celor care i-au dat viata. Florin si Catalina au sperat ca Adina va lua BAC-ul si va merge apoi la facultate, dar tanara a fost respinsa la “examenul de maturitate”. Din acel moment, problemele s-au tinut lant in familie… si totul a culminat cu o chemare in instanta.

“Am primit citatie la proces din partea fiicei noastre!”, s-a plans tatal lui Ernest. “Cand am avut discutia ca a pierdut BAC-ul, am atins-o usor. I-am spus sa stea sa invete. Discutia a degenerat…Sotia era acasa”, a continuat acesta.

Impreuna cu echipa de la “Ochii din umbra”, la rugamintile parintilor disperati,  Ernest incearca sa afle adevarul in legatura cu acuzatiile si comportamentul Adinei. Ceea ce va afla il va pune serios pe ganduri, pentru ca adevarul este de-a dreptul halucinant.  ##VIDEO127970##

De ce a ajuns un copil  sa se judece cu propriul parinte si care sunt itele incurcate ale povestii, aflati din VIDEO ALATURAT!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate