Ionuț nu poate trece peste experiențele din trecut: „Sunt un punct mort aici, în casă”. Concurentul recunoaște că nu își poate face nicio relație, deoarece gândul este tot la Larisa

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 mar 2023, 13:09

Ultima despărțire de Larisa a fost și încă este greu de gestionat pentru el

Sursa: Captură video

Ionuț a recunoscut că Larisa încă înseamnă ceva pentru el, motiv pentru care, nicio fată din „Casa Iubirii” nu îi atrage atenția. Acesta nu mai suportă starea în care se află și recunoaște că nu se regăsește în contextul actual.

Noua săptămână din „Casa Iubirii” începe cu stângul pentru Ionuț care are o stare de tristețe extrem de vizibilă. Experiențele din trecut nu îi dau pace și, orice ar face, pare că nu se poate rupe de trecut.

Ionuț nu se mai regăsește în „Casa Iubirii”

ÎLarisa a fost și încă este greu de gestionat pentru el. Concurentul a recunoscut, în urmă cu doar câteva en primul sezon, Ionuț era unul dintre cei mai energici concurenți, dar ultima despărțire de diții, faptul că nu și-o poate scoate din minte.

În timpul conexiunii, Andreea Mantea nu a putut să nu observe faptul că Ionuț era supărat și la doar un pas de a izbucni în lacrimi, lucru ce s-a și întâmplat. Întrebat ce se întâmplă cu el, nu a spus din prima ceea ce îl macină.

Acesta a recunoscut că nu este bine și că nu se mai regăsește în formatul emisiunii care, odată, i-a adus foarte multe momente frumoase.

Andreea Mantea: „Ionuț, tu ce ai? Pari, așa, amărât. S-a întâmplat ceva în afara emisiunii?”,

Citește și: EXCLUSIV! Larisa a dat cărțile pe față și a recunoscut că încă are sentimente pentru Ionuț: ”Dacă va fi să ne mai dăm o șansă” Dori ar vrea să intre în casă pentru Patrick

Ionuț: „Nu, chiar nu”,

Andreea Mantea: „Ionuț, de ce ai lacrimi în ochi?”,

Ionuț: „Am obosit și de aia! Eu nu mă regăsesc în context. Eu trag de mine să fac, cumva, ca oamenii să vadă că îmi doresc, dar nu mai pot și gata!”,

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea: „Îmi poți spune mai multe?”,

Ionuț: „Nu pot, că...”,

Andreea Mantea: „Hai, încearcă!”,

Familia lui Ionuț nu crede că locul lui este acolo

În cele din urmă, după mai multe insistențe, Ionuț a precizat că mama lui nu vrea să mai participe în emisiune, deoarece se vede că nu este bine și nu vrea să sufere.

Acesta le-a dat dreptate, ba chiar susține că este „un punct mort” și rămâne de văzut dacă va mai vrea sau nu să rămâne în emisiune.

Ionuț: „Da, mama nu vrea să mă mai vadă aici, gata! Ea nu mai e de acord cu asta”,

Andreea Mantea: „De ce?”,

Citește și: Bianca îl suspectează pe Ionuț că s-a împăcat cu Larisa, acesta fiind motivul pentru care nu vrea să se apropie de Nona: „Orice bărbat ar fi pupat-o”

Ionuț: „Familia mea...pentru că vede că sufăr și cum sunt eu. Doamna Andreea, sunt un punct mort aici, în casă și nu, nu sunt mulțumit de mine”.

Nici interesul pe care Cris l-a arătat pentru Ionuț nu îl poate face să se gândească la posibilitatea de a începe o nouă relație, deoarece nu se poate desprinde de trecutul pe care îl are cu Larisa.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!