Ionuț nu poate concepe ca Laura și Emanuel să formeze un cuplu: ”Se potrivesc ca pumnul în ochi”

,

Concurenții din Casa Iubirii au făcut un joc în care fiecare concurent descrie un cuplu din casă, printre aceștia s-au numărat Laura și Emanuel, despre care Ionuț a spus că nu îi vede să formeze un cuplu pe viitor.


In articol:

Concurenții din „Casa Iubirii” organizează fel și fel de joculețe pentru a se cunoaște și, totodată, să-și spună părerea despre ceilalți. În ediția de azi, aceștia au spus câteva calități care descriu perfect anumite cupluri, chiar dacă unii dintre ei nu au o relație cu adevărat, așa cum este Emanuel cu Laura.

Ionuț nu vede în Laura și Emanuel un cuplu de viitor

Radu este de părere că Laura și Emanuel nu se potrivesc deloc, ba chiar a luat descrierea lor în semn de glumă și i-a făcut pe concurenți să râdă.

”Mi se pare că Laura și Emanuel se potrivesc, sunt două suflete foarte bune, sunt curați, mi se pare că se potrivesc ca pumnul în ochi, parcă au foarte multe calități care îi face să fie unul pentru altul și sper să îi țină foarte mult această viitoare relație până face Emanuel hernie”, a spus Radu. 

Citeste si: Bianca:”Toată viața mi-a fost frică de chestia asta” Destăinuirile emoționante ale concurentei în ediția de joi, 18 august, a emisiunii ”Casa Iubirii”, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

”Radu, mă enervezi. Pe bune, chestii frumoase. Lasă că o să vorbesc și eu despre tine cu Xenia”, a spus Emanuel deranjat de spusele lui Radu.

A venit și rândul lui Ionuț să-și spună părerea despre viitorul cuplu Emanuel-Laura, acesta a dezvăluit că nu-i poate asocia împreună, căci nu se potrivesc și nu-i vede pe cei doi ca formând un cuplu.

”Ideea este că nu-i pot asocia momentan ca pe un cuplu, pentru că nu-i vad formând un cuplu, dar...nu cred că s-ar potrivit, asta ar însemna că mint. Eu vad două persoane frumoase, amândoi sunt atrăgători ca oameni, nu pot, mai bine fac separat, așa nu am cum să fac, nu pot să concep. Laura este o fată mișto, e foarte aranjată, îi place să se aranjeze, se îmbracă bine...Emanuel este un suflet curat, pentru că l-am cunoscut cu adevărat”, a spus Ionuț despre cei doi. 

Citeste si: Sorin o pune la zid pe Bianca: ”Mă mir că nu te iubește nimeni, nici părinții tăi nu te iubesc”. Urmăriți o ediție plină de suspans ”Casa Iubirii”, miercuri, 17 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Sorin lovește unde doare cel mai tare: ”Cred că nici părinții nu te iubesc!” Reacția Biancăi i-a lăsat mască pe concurenți

Vești bune: Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare - Roşia Montană începe să scadă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Sorin o pune la zid pe Bianca: ”Mă mir că nu te iubește nimeni, nici părinții tăi nu te iubesc”. Urmăriți o ediție plină de suspans ”Casa Iubirii”, miercuri, 17 august, de la...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies