Ionut Dolanescu a facut anuntul: este vorba despre starea de sanatate a Mariei Ciobanu! Ce se intampla cu marea cantareata

In presa au aparut in ultimele zile zvonuri potrivit carora starea Mariei Ciobanu ar fi foarte grava.

Potrivit informatiilor, celebra cantareata de muzica populara ar avea stari acute de oboseala si probleme respiratorii. Fiul artistei, Ionut Dolanescu a dezmintit insa toate informatiile.

Intr-un interviu pentru wowbiz.ro Ionut Dolanescu a declarat ca mama lui nu are probleme de sanatate serioase, ci doar unele specifice varstei.

Iata intreaga declaratie:

"Am vorbit cu dansa la telefon aseara (n.r. 5 ianuarie). Se afla la Los Angeles si e perfect sanatoasa. Nu stiu de unde apar asemenea zvonuri.

"Acum cateva saptamani a mai aparut un zvon straniu: ca am murit intr-un accident de circulatie. Dar stiti cum se spune ”Nu mor caii cand vor cainii”. Eu sunt acum in plin turneu in SUA.

"Acum sunt la Seatle, mama e la Los Angeles, unde vom ajunge si noi peste cateva zile. Mama nu are probleme serioase de sanatate, doar unele specific varstei, de 82 de ani.

"Peste cateva zile o sa o vad, pentru ca ajung la Los Angeles cu turneul. Vom face o petrecere mare la sora mea, la Los Angeles”, a declarat Ionut Dolanescu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate