Ionut Budisteanu, la 20 de ani este in topul celor mai influenti adolescenti din lume. Afla povestea unui geniu!

Are 20 de ani si este cercetator, iar cea mai mare avere a lui este creierul, este un geniu si asta o sustine o lume intreaga.

Ionut Alexandru Budisteanu face parte dintr-o elita mondiala, a fost inclus  de revista Time in topul celor mai influenti oameni din lume. Tanarul a participat la peste 130 de concursuri nationale si 18 internationale din 11 tari, inca din clasa a cincea.

"Sunt norocos pentru ca am avaut calculator inca de la varsta de trei ani, mi-au cumparat parintii. Eu nu muncesc, eu nu lucrez, ci pur si simplu ma joc cu pasiunea mea cam 10, 11 ore pe zi", a spus Ionut.

Anul acesta a intrat in competitie cu alte 1600 de minti geniale din intreaga lume, la cel mai important concurs de stiinta si inginerie din America. Ce credeti ca s-a intamplat? 

"Eram super convins ca nu se poate castiga acel premiu, si spre surprinderea mea in ultimii 20 de ani un european, un roman a reusit sa castige acest concurs", a mai adaugat Ionut.

Mari corporatii il curteaza, i se fac oferte, iar inteligenta lui si premiile sunt confirmari ca acest tanar este capabil de performante unice in domeniul lui.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate