Ionita: "Daca nu te mariti cu mine, ma insor cu alta". Afla ce raspuns a dat Viorica de la Clejani in urma cu 23 de ani

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:08

Viorica de la Clejani, prezentatoare emisiunii "Te vreau langa mine" difuzata de luni pana vineri, de la 13:15 la Kanal D a povestit cum a inceput realtia cu Ionita, dar mai ales cum de l-a luat de barbat.

Cei doi sunt impreuna de aproape 23 de ani si mai in gluma, mai i serios Viorica sustine ca s-a maritat cu cel mai destept barbat din lume si care a stiut cum sa puna problema atunci cand a venit vorba de cererea in casatorie.

 

“Eu l-am cunoscut pe Ionita cu mult timp inaintea casatoriei. Il vedeam pe strada, treceam pe langa el, dar el nu avea ochi pentru mine.

Era matur si foarte frumos. Cand i-am fost prezentata mi-a spus ca sunt foarte frumoasa”, ne-a povestit cantareata, care prezinta, alaturi de sotul ei, emisiunea “ Te vreau langa mine ” de la Kanal D.

 

Cat despre cererea in casatorie cantareata a recunoscut ca  totul s-a desfasurat pe repede inainte si ca raspunsul a fost la foc automat. 

“Cererea in casatorie a venit in trei secunde. Stateam amandoi la umbra unui salcam cand Ionita mi-a spus: «Daca nu te mariti cu mine, ma insor cu alta. Ai 10 minute sa te gandesti si sa imi dai raspunsul»”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Elena Merișoreanu despre căsnicia ei? Cum a reacționat artista când a aflat că soțul o înșelase cu prietena sa. „Eu eram rea de gură, îl tocam la cap.”

 

Viorica si Ionita de la Clejani pot fi urmariti de luni pana vineri in cadrul emisiunii" Te vreau langa mine", de la ora 13:15, la Kanal D.

 

Sursa: www.enational.ro

 


După ce Gagea a decis să pună capăt interacțiunii cu fosta sa iubită, Alexandra, lucrurile au luat-o razna. Concurenții o suspectează pe Alexandra că nu ar fi simțit nimic pentru Gagea de când a intrat în emisiune.