Ionela Nițu, tânăra care a murit călcată de tramvai, va fi înmormântată mâine! Jale mare în localitatea din care se trage fata

,
Ionela Nițu

Ionela Nițu

[Sursa foto: antena3.ro ]

Ionela Nițu, tânăra care a murit ieri călcată de tramvai în București, avea 22 de ani, urmând să împlinească peste câteva zile 23.

A fost o tragedie cumplită. Tânăra a fost călcată de un tramvai într-o intersecţie aglomerată din Bucureşti, ieri, în jurul orei 16.45. 

Medicii sosiți de urgență la fața locului au încercat să o resusciteze, din păcate ea a intrat din nou în stop cardio-respirator și a decedat.

Tânăra a fost călcată de tramvai, după care și-a găsit sfârșitul sub roțile acestuia. A intrat în stop cardio-respirator și n-a mai putut fi salvată.

Potrivit martorilor, tânăra ar fi traversat prin spatele tramvaiului oprit în stație, moment în care a fost lovită în plin de un tramvai care circula din sens opus. Medicii reușiseră inițial să îi facă inima să bată, dar Ionela a intrat iar în stop cardio-respirator și a decedat.

Citeste si: Cine este fata care a murit călcată de tramvai. Aceasta urma să împlinească 23 de ani în curând

Ionela va fi înmormântată mâine!

Ionela Nițu va fi înmormântată mâine. Trupul ei este depus astăzi, după ora 13:00, acasă, la Frăteşti, iar înmormântarea va avea loc mâine, la cimitirul din localitate, informează giurgiuveanul.ro.

O anchetă a fost demarată în urma incidentului, pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările care au dus la producerea accidentului.

În urma celor întâmplate, tramvaiele 8, 23 și 32 au fost blocate în zona Calea Rahovei/ Calea Ferentari, pe sensul de mers spre Zețarilor.

Mai mult decât atât, autobuzele liniei-navetă 632 au fost nevoite să circule pe un traseu prelungit până la stațiile din Piața Unirii, conform informațiilor transmise de către STB SA Clienți.

Citeste si: Cine este fata care a murit călcată de tramvai. Aceasta urma să împlinească 23 de ani în curând

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Modul tragic în care a murit Alexandru la locul de muncă, la doar 22 de ani. Tânărul urma să se însoare la anul

Ministrul Educației anunță modificări în funcționarea universităților: Modul de luare a deciziilor se va schimba

Modul tragic în care a murit Alexandru la locul de muncă, la doar 22 de ani. Tânărul urma să se însoare la anul

Confuzie de nume în cazul lui Culiță Sterp. Artistul nu a provocat accidentul în urma căruia o persoană și-a pierdut viața

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies